keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Heinäkuu ihan vaan lomilla, luxusta!

Jinga sunnuntaina tehtyään melkein koko evl-setin

Jinga kera Kurtin, Kitin ja Riehan

Lomalla ei tähän mennessä tehty muuta kuin tokoiltu, tokoiltu jokaikinen päivä! Vau, mikä loma, on se vaan niin mukava tokoilla, aina tulee hyvälle tuulelle. Joo, ja sain yhden monivuotisenkin toiveen toteutettua tokoilun ohessa. Naissaaren kahvila kakkuineen on kutsunut minua jo pitkään yhden lehtijutun ansiosta. Nyt tuli käytyä ja oli kyll just odotusten mukainen. Pian uudestaan kakkukahveille!

Olen muistanut pitää luoksetulon ohjelmistossa ja ajoittain on parannusta näkyvissä. SM-kisojen takia on ollut paljon häiriö- ja paikkamakuutreenejä tarjolla. Välillä ollaan oltu Killerin kentällä yli kymmenen koiran kanssa paikkamakuussa ja hieman  harvemman kera paikkaistumisessa tai istu-maahan jumpassa. Sunnuntaina olin Jingan kera kaksistaan lähikentällä ja tehtiin melkein kaikki liikkeet ja saatiin fiilailtua paljon niitä virhekohtiamme ja oli hienoa. Seuraavana päivänä Vaajakoskella muutaman muun koirakon kanssa "SM-treenilöissä" ja ei ihan niin hienoa ollutkaan. Miten sitä kaksistaan ollaankin niin taitavia ja päteviä?
Ohjattu ihan ok, mitä nyt saalisti kapulaa. 
Zeta: stopit ok, mutta seuraaminen ja mukaantuloineen kerrassaan ruokotonta, vaikk ollaan seuruihin  ja mukaantuloon niin panostettu. 
Luoksetulo Jingaksi hyvä, edistystä siis. 
Seuraavassa kehässä ruutu, eipä osattu ruutuun, kun oli kehänauhaa siinä vieressä ja merkkitötteröitä siellä täällä. Kun vähän autettiin ruutuun, niin kyllhän se sitten hienosti meni. 
Tunnari: J. meni tunnarikasan viereen, josta sitten pikkuhiljaa lähestyi kapuloita, niistä nousi oma mutta jotain sählinkiä vielä sen jälkeenkin. 
Metallinouto meni mainiosti, juuri kun J. oli hypännyt, niin naapurikehän pallo heitettiin suoraan J:n nenun eteen. J. pysähtyi ja katsoi palloa mutta jatkoi matkaa metallille ja saalistuskin jäi tekemäti tuon ylim. pysähdyksen takia. 
Hyvät opettavaiset treenit ja seuraavaana päivä treenittiinkin suunnilleen pelkkää ruutua (paljon merkkejä siellä sun täällä ja ruutuun kolmesta eri suunnasta. Hyvin meni, ekaa ruutua lukuun ottamatta. 

Meidän uusi treenikamu on tässä, aikas valloittava, Raff, eilenkin raahasi kilon noutopulikkaa ja kävi sen kanssa tsekkaamassa kaikkin J:n ohjatut kapulat ja muutaman merkin, päätti kuitenkin pitäytyä isossa ja raskaassa. Tätä ennen oli käynyt tyhjentämässä vesikupin, jota sitten itseensä tyytyväisenä vei ohjaajalleen. Ihan on täysverinen noutaja!


Me chillaillaan kotimaisemissa enemmän tai vähemmän viikonloppuna, toivotellaan hyviä tokokisoja kaikille Poriin matkaaville!

Vuoden toisen puolikkaan avasi tyylikkäästi Rio hienolla avoimen luokan ykköstuloksella Iisalmessa Johannan kanssa. Onneksi olkoon taitavat sissit!  Kuva Johannan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti