lauantai 18. maaliskuuta 2017

koulutuksessa ja uudet sivut Viikko sitten jatkettiin hiihtolomaa täällä Jyväskylässä, hiihdettiin Muuratsalo  ympäri. Suhteellisen jäistä oli, paluumatkalla oltiin myötätuulessa, niin aika haipakkaa  tultiin.

Nyt, kyllä täytyy myöntää, että enpä ole näin laiskasti treenaillut viiteen. Onneksi sentään koulutuspuolella on jotain positiivista, kun olen kerran kuussa päässyt ohjattuun koulutukseen. Eilen oli vuorossa Laukaan järjestämänä Kivimäen Riitan koulutus. Kerrankin tiesin heti alkuun mitä haluamme tehdä. 
Katsoimme ensin kaukoja. Ei siinä auta muu kuin kriteerien nosto, hyväksyä pelkät ripeät virheettömät siirrot. Opettelimme myös painon siirtoa, jotain pientä tajunnankin siirtoa siinä ehkä pääsi syntymään. Mutta apua, jos yhden silmäkoiran kanssa on saanut painia, niin nyt minulla on toinen, olen opettanut koirani palkkion vaatijaksi. Koirani oli varmasti parempi pari vuotta sitten ennen kuin sen pilasin. Pilaamisesta hyvä juttu tässä blogissa.
Toisessa sessiossa katselimme noutoa. Prikka tulee välillä vähemmän tiiviisti sivulle. Sitä yritämme suoristaa tulemalla suoraan vasempaan target käteen ja siirtymällä sivulle edestäni juoksulinjalta (ei pk-asennosta) sivulle. Kapulastakin koira otti aina kiinni vasemmasta laidasta, jolloin sohaisee minua, kun tulee askelen verran takaatani sivulle. Pitää opettaa tarttumaan oikeaan laitaan. Väliajalla tein tunnaria, kun uusissa sisätiloissa oltiin. Ekalla löysi oman, en palkannut löytämisestä, joten hommeli jäi kesken, kun en myöskään pyytänyt sivulleni selvästi. Toisella hakukerralla olikin sitten epävarmempi ja nyppi vieraita, eli panostetaanpa tähänkin.

Viimeksi mainostin, että jolly on siirtynyt FB-aikaan ja nyt meillä on FB-sivujen lisäksi upouudet, Euroopan hienoimmat sivut. Tuhannet kiitokset Kattaisen Saaralle, joka dogifyoi sivumme.
Nyt on FB:tä, logoa ja hulppeata hulppeammat uudistuneet sivut!Rankkojen suoritusten jälkeen kelpaa kölliä!
Ja ehkä tekstit täällä hieman vähenee, kun kuvareportaaseja voin laittaa Jollyjen FB-sivulle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti