maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kaikki miehet pumppuihin


Lauantain keli oli mannaa mutt sitt...
Jyväsjärven jäät alkoivat lähteä viime viikolla, kuva keskiviikolta töistä lähtiessä. Sunnuntaina pohjoiseen/itään ajattaessa Jyväsjärvi oli vapaa jäistä mutta kaikki järvet matkan varrella vielä tummahkon jään peitossa. Aika harmaan väristä on tienposken maisema tähän aikaan vuodesta. Paljakalla piti olla puolisen metriä lunta mutta vaikea sitä oli uskoa, kun vieä 20 km aiemmin maa oli paljaana. No, sateista on täälläkin mutta onneksi on aurinkoakin luvassa.
Viikko sitten tulin treeneistä kotiin, ei näkynyt miestä ei, tuli kotiin, ja sanoi ostaneensa auton. Nyt meillä on sitten edustusauto - tumma Saabi 90-luvulta, sillä ajelimme pääsiäislomille (ja lapset saivat käyttöön meidän pihin Polon), nyt tarvitsee opetella taas aukomaan ja sulkomaan ovia, kun muutamassa vuodessa on tottunut helppoon keskuslukitukseen.
Viime viikko olikin tehokas, kolmet treenit seurassa ja pariin kertaan itsekseen. Mitään muuta tämä kurkukipuinen matami ei sitten jaksanutkaan tehdä. Työn alla on nyt tunnari aina liikkuroituna, kun vaan seuraa on. Harrastin myös cat-walkia ja taas olin hukassa niin tempon kuin kääntymistenkin suhteen. Ohjatussa oikea oli kovin vaikea Jinksulle. Yleensä vasen/oikea on löytynyt erinomaisesti kyllä, mutta oikean palautus on tahtonut kulkea keskimmäisen kautta. Siis ongelmia löytyy niin uusia kuin vanhojakin.
Nyt me keskitytään lomailuun, lumikenkäilyn ja hiihtelyn merkeissä. Vaikuttaa vain siltä, että nastasaappaat ovat se ainoa oikea varuste, nytkin sataa kaatamalla. Siis kaikki miehet pumppuihin!
Alla kuvia tämän aamun Paljakan hiihtokeskusvisiitiltä (hissit oli kyll pyörimässä, mutta yhtään ihmistä emme rinteissä nähneet) ja meidän makkarin ikkunasta. Koirakuvat odottaa parempaa valoa - ei kännykuvista olisi saanut niiden eilisestä lumiriemujuoksuista mitään selvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti