maanantai 20. kesäkuuta 2016

Kesk-Suomen keskikesä kauneimmillaan

Täällä Keski-Suomessa ollaan kovin ylpeitä, kun kaksi jollyä oli agilityn SM:kisoissa Lahdessa. Fun ja Carina tekivät hienon ja vauhdikkaan nollan joukkueelleen ja joukkue JKF (Pietarsaarenseudun Kennelseura) tuli hienosti kahdenneksitoista lähettäessään ensimmäisen maksijoukkueensa maailmalle. Särmä ja Sakari tekivät hienon radan ensimmäisissä arvokisoissaan, harmittava alun hyppyhässäkkä väärin päin hypätyn hypyn kera aiheutti hyllyn ja kepeissäkin rytmiongelmia mutta muuten sujuvan oloinen rata, on ne hienoja aksatykkejä kera taitavien ohjaajien. 
Meidän oma JATti tuli kuudenneksi maksien joukkueissa, hienoa taitavat Keski-Suomalaiset, Elina, Väne ja Tiina Kera Ultran, Luxin, Pongon ja Piikan!

 Me ehdittiin nauttia mukavista kävelyistä, tänä vuonna tupasvillat kukkivat kovin näyttävästi. Pihalla tokoiltiin, sadetta pidettiin ajoittain milloin missäkin. Kuvat Jyväskylän Soidenlammelta, käveltiin runsaat 10 km yksi kaunis päivä.


Lauantaina kävimme tsekkaamassa lähistöllä olevan Keltinmäen alppiruusupuiston, 
osa ruusuista oli jo ehtinyt kukkia mutta vielä löytyi kukkiviakin lajikkeita.


En tiedä mitä nämä tässä juonii ja miettii, osuttiin kuitenkin kävelylle ihan sateettomaan hetkeen sunnuntaina Hämeenlinnassa (kun aksaajat aika lailla kaatosateessa ja loassa Lahdessa  tekivät suorituksiaan.) Kun pääsimme pois tästä mökin suosikkimetsästämme, Niin Jinga jäi vähän väliä taakse ja nuoli ja puri jalkaansa. EN siinä mitään nähnyt, niin jatkoin matkaa. Lopun matkaa Jinga jo ontui selvästi. Mökillä huomasimme, että vasen etutassu oli ylhäältä (edestä) turvoksissa ja kovin aran oloinen. Kyllä siinä huoli ehti syntyä, kun toinen oli niin kipeän oloinen ja aristi tassuaan. Onneksi turvotus laski suht nopeasti levossa ja kipukin väheni silmissä mutta kyllä vaan pelästytti.

Kyllä kesällä kelpaa! Alla enemmän kuvia pihan kukista.Tähän on selvästi muodostumassa ruusupiha, tämä lajike on levinnyt aika hyvin ja saa tuohon levitäkin näkösuojaksi.


Akileijaa on pihalla monen värisenä, kaunis kukka läheltä. Juhannusruusumme kera oikein kauniin ja hyvän Juhannuksen toivotukset!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti