sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Päivät pitenee ja hymy levenee

Kyllä se aurinko on silloin tällöin näkynytkin, vaan kovin harvoin ilmiö on osunut vapaa-ajalle. Loppiaisena kävi kuitenkin näin onnekkaasti.Loppiaiseen mahtui muutakin hienoa, meillä kävi maailman parhaat koiravieraat. Koirat saavat aina herkkua ja jotain "muodikasta" lelua. Ihan aina, käydään me kylässä tai meillä. Ihan huippua, lisäksi vielä rapsutusta sylissä tauotta.The trio ja jäämuodostelmat Myllyjärvellä.

 "Joo, kyllä on oma aika, se elämän paras aika, jäänyt vähille tämän kuukauden aikana. Onneksi jotain parannusta havaittavissa, olkkaritreenien lisäksi, treenailtu pari kertaa viikossa teillä ja eilen vihdoin viritettiin hyppyestettäkin takapihalle. Toivon kipinä, että näin jatkossakin. Ens viikonlopuksi  on luvassa treeniä luxuxoloissa ja hyvässä seurassa, kuulemma!"

Päivät ovat pidenneet vuoden alusta puolella tunnilla kummastakin päästä. Kuukauden lopussa on luvassa vähän enemmän kumpaankin päähän, siis koko ajan enemmän mahdollisuuksia pihatreeneihin. Kävelemään on päässyt hämärässäkin. Kiitos lumen ei ole ollut sysipimeää lain! Eilen pilvisen sään valoa ihmetellessä tajuttiin mikä ero on Englannin pikkukylällä ja Jyväskylän taajamalla. Täällä valosaastetta piisaa, Englannissa siitä ei ollut tietoakaan, katuvaloja ei kerrassaan ollut. Yksi katuvalo kenties kylän tärkeimmässä risteyksessä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti