keskiviikko 2. elokuuta 2017

Kesätauon jälkeen koulutuksess!

Pitkästä aikaa koulutuksessa ja pitkästä aikaa hyödynnetty Maaritin Jyväskylä-visiittiä, aika hienoa! 

Kovin olin orientoitunut, että Prikka olisi päässyt korkkaamaan voittajan syyskuussa piirinmestaruuksissa. Mutta, mutta, ei se saanut puhtaan papereita kesäkuun kontrollissa ja seuraava kilpirauhas-kontrolli on vasta syyskuussa. Mietinpä sitten, että pitäisikö meidän sähikäiselle, 7 v., antaa mahdollisuus. Yhtä hukassa on eteenmeno kuin kaksi vuotta sitten ja seuraamiseen rauhoittamiseen en ole jaksanut perehtyä. Kerrassaan liian paljon betrattavaa tuon koiran kanssa, mutt jos nyt kuitenkin. Sain muutaman aktiivin kaverin Köhniön treeneistä mukaan, ettei tarvinnut tauotta itse treenata.

Ekassa setissä tein Prikan kanssa hässäkkää, kun se oli valmiina ja muutkin teki. Ihan ei samalla lailla löytänyt merkkiä kuin kotitreenissä eikä myöskään vieras umpihyppy sujunut ekalla kerralla. Hyvät stopit teki Prikka, paluumatkalla avitan sitä vielä hyppyyn siirtymälle keskemmäs. 




Treenattiin erikseen kiertoa ja stoppia, sekin oli hyvä (joskus on niin löysä ja hidas). Saatiin myös kaukoon hyviä vinkkejä, se kun ottanut taas takapakkia viime aikoina. Seiso-maahan ja seiso-istu onnistuvat vain jos olen nenässä kiinni. Nyt en ohjaakaan koiraa edestä vaan jumppa tehdään sivulta namittaen käsillä, jotka pysyvät paikoillaan.

Vuoronvaihto menossa ja odottelua kentän laidalla.

Viltti-naapero oli seuraamassa treenejä myös, aika hienosti keskittyy töihin tämä pienoinen.

Jingan kanssa tehtiin EVL suht koemaisesti ja ei se ihan niin huonosti mennyt kuin pelkäsin.
Aloitimme hässäkällä. 



Ja sehän meni aika hienosti, jotain edistystä tässä liikkeessä. Kuvissa näkyy kovasti Maaritin KepåDepån uusi näppärä umpieste.

Seuraavaksi seuruu ja se oli kamala, levoton ja varsinkin käännöksen jälkeiset perusasennot hukassa, siirtymissä pientä ääntäkin. kauheesti en ole jaksanut tähän panostaa täytyy myöntää ja se näkyy.

Tunnari yes.


Ruudun eteenmeno, korjasin koiraa taaksepäin yhdellä käsimerkillä, ehkä siitä jotain pisteitä olisi sanut.

Ohjattu oli aika hyvä. Ihana huomio maanantain sessiosta, että Jinga ei mälvännyt kapulaa yhdessäkään noudossa. Nytkään en päästänyt jännitettä nousemaan,  kerran taisin ottaa kapulan suusta, muuten vapautin Jingan eri vaiheessa luovutusta. Zeta oli suh ok. seuruu ei ollut pahinta mitä se joskus on ollut.
Luoksari oli myös hyvä, viimeistä perusasentoa lukuunottamatta.
Viimeiseksi tehtiin kauko, eka ylösnousu vasta tokalla käskyllä ja siirtyi eteenpäin pepun verran (niinkuin ennenkin). Paikkikset jäi tekemättä ja ne ovat yksi kompastuskivi lisää uudessa muodossaan. Nyt pitää kovasti treeniä tuon neiti into-pinkeän kanssa!




Toisessa setissään Prikka teki EVL-ohjatun, muuten hieno mutta ennakoi merkille pysähdystä. Prikalle on pikkuhiljaa alkanut muodostua "minä tiedän mitä tehdään" - asenne ja pitääpä kunnolla puuttua kaikkiin ennakointeihinsa.


Teimme myös seuruun, joka oli aika kaunis mutta pieneen edistämiseen on tässä jutussa kiinnitettävä huomiota.

Kiitos Maarit ja treenikaverit! 
Kamerani taisi kiertää useammissa käsissä, kuvat treenikavereiden ottamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti