keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Valiouutiset


Kuva lapsosten kolmevuotissynttäreiltä

Täällä kotona, kotona on jännitetty pitkään: kumpi Kiilan lapsosista mahtaa valioitua ensin, Säpäkka Särmä vai marakatti Fun. Molemmat ovat molemmat olleet pitkään serttiä vaille sekä agility- ja hyppyvalion titteliä. Huiman kisan voitti Pietarsaaren Fun jo kuukausi sitten, Kokkolassa Väyrysen Minnan hyppyradan voittonollalla, ajalla -9,35.  Fun ja Carina jatkoivat hurrjaa menoaan vielä toissa viikonloppuna tehden hienon nollan EO open-karsinnoissa kovassa joukossa, sijoittuen kymmenenneksi. Tosi upeata! Onneksi olkoon Suomen hyppyvalio Fun ja Carina! Vähänkö ollaan iloisia ja ylpeitä teidän tittelistä!
Samana viikonloppuna Sara pääsi puikkoihin Särmän ohjaajana ja nappasi hienon nollan, ensimmäisen nollansa Särmän kanssa. Hienoa, hienoa, nyt on pojjaalla kaksi todistetusti taitavaa kartturia!

AVA-H J.A. Fabulous Fib, fabulous!

J.A. Finntastic Fizz lähetti näin hienon sparrauskuvan siskolleen EO-karsintoihin.

Ihanaa, että meillä on näitä kaukoedustajia, itse ollaan lähinnä katsottu marraskuun ajan lumen tuloa ja menoa. Hiukan on pimeätä. Kovasti odotin SBCAK:in rotumestaruustokoja Prikan kanssa. Se oli sellainen mukava tähtäin korkata voittaja. En vaan osannut kuvitella kuinka hidasta on byrokratia. Kennellitolla meni kuukausi, ennen kuin kuittasivat, että meidän paperit ovat saapuneet. Toisen kuukauden olemme odotelleen papereiden saapumista takaisin. 
Mukava valopilkku tässä kuussa oli Kivimäen Riitan koulutus Laukaalla, luxusta oli päästä lämpimään halliin tsekkaamaan kakaran osaaminen. Hyvä koulutus ja ideaali treenipaikka, kiitos Lauka! Työn alla perusasento, koiran paikka seuraamisessa. Ohjaaja taitaa tarvita ohjausta useammalta taholta, että jotain vois tehdä ennen kuin menee jakeluun. Lisäksi mietimme, että josko kaukot etujalat paikallaan olisi Prikan juttu. Se, kun tykkää venyttää itsensä kovin pitkäksi ja siitä on sitten vaikea asentoa vaihtoa. Ei ole helppoa painon siirto meille mutta onko tuo etutassut paikallaan yhtään sen helpompi, sen näyttää aika. Hienoja vinkkejä suoraan maahan menoon saimme myös. Ihania kultajyviä tarjosi taas tämä koulutus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti