maanantai 1. tammikuuta 2018

Ihanaa vuotta 2018 itse kullekin!



Joulun aatonaattona oltiin näin "petterimäisissä" tunnelmissa. Aamulla käytiin Prikan kanssa  tekemässä EVL koemaisesti Haukkuvaarassa kaverin seurana. Aikas mukavasti meni paitsi zetassa ennakoi seuruuseen lähtöä, ruudun tyhjään löytämisestä ei ollut mitään hajua ja kaukoissa taisi vaatia kaksi käskyä ekaan istumaan nousemiseen. Muuten tosi kaunista settiä. Edellisenä iltana oltiin tehty hieno tunnari liikkuroituna ja nyt tehtiin surkein tunnari ikinä. Ensin toi väärän haistelun jälkeen, sitten poimi ensimmäisen vastaantulevan haistelematta yhtään. Tuollaista epävarmuutta en ole aiemmin tavannut. Muuta syytä en keksi "hermojen katoamiseen" kuin sen, että nyt tehtiin tunnari viimeisenä. Eikö enää jaksanut? Joulu oli mukava, viikon verran kovasti seuraa kaikilla kotosalla.



Kaunista on enimmäkseen ollut. Tapanina herättiin ajoissa, päivä alkoi Prikan tehdessä nollakoiran virkaa EVL:n paikkamakuussa. Olikin hyödyllinen treeni, pysyi hyvin paikalla ja meni maahan omalla vuorollaan mutta lähti naapurin käskystä luokse. Tämä treeneihin mukaan.

Uuden vuoden kävelyllä käytiin kuumaisissa maisemissa.


Vuosi alkoi hyvin, jäätiin "kentälle" kuukävelymme jälkeen ja kaikkien kanssa kirmailtiin ruutuun ja tehtiin ohjattua. Yläkuvassa yhteiset palkintohetket, kaksi tyypillistä sellaista; jotenkin yhdelle kasaantuu kaikki pallot tai sitten kaksi kyylää yhden palloa!

Oikein hyvää UUTTA VUOTTA kaikille ja menköön pallot tasan ahkerien treenaajien kesken!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti