perjantai 18. toukokuuta 2018

Vappu meni, kesä tuli ja teddyt mukana menossa

Taisi olla tarkoitus kirjoitella vapun aikoihin, kun silloin ehdin pari kuvaa tänne ladata, mutt, mutt, sit unohtui koko juttu. Viime viikko oli totaalitauko tokosta, kun oli upea Etelä-Ruotsin reissu hela-vkl:na. Nyt alkuviikosta keskityimme mutakylpyihin, uimiseen ja pihailuun.

Mutakoira ja kaverinsa kävelyllä torstaina. Jingasta vesi maistuu parhaimmalle, kun makaa lätäkössä tai mutaojassa.

Tällainen sekalainen seurakunta on nyt treenaillut kimpassa pariin otteeseen. Huisin tärkeää saada muutama liikkuroitu liike silloin tällöin ja treenailla paikkiksen käskyjen viiidakossa. Koirani niin mielellään tottelisivat muita. Tunnarin eteen olemme tehneet hurjasti työtä. Itse tulkitsin Prikan epävarmuuden tunnarissa liittyvän liikkuriin. Kyllä se kotona osaa! Pari kertaa sain sen Mikkelin koulutuksenkin jälkeen virheilemään liikkurin kanssa. Onneksi on kavereita olemassa, tokokaverini sanoi, että Prikkaa häiritsee liikkurin haju kepeissä. Sellaista se on itsekseen treenaaminen; tekee approksimaation, elää siinä uskossa ja levittää tietoa koirastaan eteenpäin. Nyt on panostettu haiseviin kapuloihin ja tunnarikin on onnistunut ongelmitta liikkurin kanssakin. Ei saisi treenata niin paljon itsekseen.


Toissa viikonlopun helletokoja ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!

Saman viikonlopun metsäkävelyn kuvia alla.


Sielläkin oli monta iloista koiraa ja kaverikin tuli vastaan ja liittyi joukkoomme.


Lauantaina sovitulla treffillä kaverimme Raffin kanssa.


Pitkästä aikaa hässäkkä-hauskaaa!

Mamma ja sen selfie!Teddyt mukana sisällä ja ulkonaPerheen pienin harrasti kovasti poseeraaamista pihaviikonloppuna


Ne teddyt ulkona ja sisällä.

Linnunpönttöprojektin ylimmäinen tarkistaja

Ennen treenei intoa täynnä vappuviikonlopun kylmyydessä

Oijoi, vappuna, ennen ja jälkeen, oli aika kylmä odotella vuoroaan. Ei ole kauhean vaikea arvata kuka on just ollut onnellinen ja kuka on joutunut odottamaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti