sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Socializing



Viikon  on ollut kunnolla pakkasta. Silti on treenitty ja yritetty "opettaa" englantilaiselle vieraallemme että 15 astetta pakkasta on lämmintä (25 jälkeen)  - ei ole mennyt perille. Viikonloppu meni mukavasti koirajutuissa Kiilan pojan Särmän & seurueensa kanssa. Mikäs siinä harrastellessa, kun sai aina tulla valmiiseen ruokapöytään.
Lauantaina Kiila pääsi pitkästä aikaa Eevis-aksaileen. Iltapäivällä lähdettiin Jingan kera Länkipohjaan Kana-Areenalle, kolme tuntia vilahti tost noin vaan, kolmen ohjaanan ja viiden koiran kera. Jinga ehti tehdä melkein kaikki liikeet, ongelmina tällä kertaa vasemmalle kääntymiset ja tunnari oli taas normia vaikeampi. No, hyvä palata back to the basics taas vaihteeksi. Särmä oli aikas taitava poika.
Sunnuntaipäivän saimme iloisesti kulumaan kävelemällä Killerille. Olin varma, että hallilla olisi ruuhkaa pakkasten vihdoin lauhdutttua, mutta pyh, ihan saimme melkein keskenämme treenailla. Ja lajina oli aksa. Ensin ihailin Särmän menoa, samalla lailla poika kyseli ohjaajaltaan kuin äitinsäkin, että tännekö.  Hyppi ja kääntyi kauniisti, irtosi hyvin ja kaunista oli meno. Onneksi radalla oli edes yksi kinkkisempi kohta, että joutui vähän miettimäänkin ohjauskuvioita. Niin, ja pääsi Kiilakin aksaileen sekä tönkön omistajansa että vähän sutjakkaammin liikkuvien miekkosten kera. Ja Jinga, piiitkästä aikaa teimme radan. Jäipä mukava olo kummankin koiran radasta! Kotiin kävelimme vielä pidemmän kautta ihaille Jyväskylän kuuraisia metsiä. Hyvät ulkoilut ja olipa tosi mukava nähdä ajan kanssa niin Särmää kuin koirakavereitaan komiaa Rallia ja ihanaa Iisiä, kuin myös Saraa ja Sakaria. Kiitos visiitistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti