sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Uiden ja vepeillen helteessä!
Pihalla varjossa tuulen vireessä on ihan ok, vaikka muuten hellelukemissa mennään! Järvessä tietty vielä parempi! Onneksi lähellä vesiä piisaa. Perjantai-aamulla tehtiin pienet pihatokot Urpon kera, noutoja ja tunnaria ja sit uimaan!
Illalla Marttisiin Dreamoorien leirille, sielläkin ensimmäisenä uimakävelylle kämppiksen kanssa ja ilman. Saimme kämppiksemme Fionan ja Sannan. Piti aina vilaista kahdesti koiraa kumpi on kumpi, niin saman näköisiä ovat, vaikka Fiona nyt onkin koiran kokoinen koira, eikä tuollainen pyöröpallo. Vähän tokoiltiin, tarkoitan tottisteltiin. Siis seuruuta ja sit tehtiin/muistuteltiin pk-luoksetuloja.
Lauantaina osallistuttiin kahteen kolmen tunnin vepeilysessioon, kouluttajina Jyväskylän vepeilijät Pekka ja Erika. Voi jösses, ehdittiin käydä kaikki alokasluokan liikkeet läpi. Kouluttajatkin olivat aivan innoissaan, kun oli niin vastaanottavaisia oppilaita, osa alle vuosikkaista ui ensimmäistä kertaa elämässään edellisenä päivänä! Siellä ne sitten ihan ammattilaisina hyppivät veneestä ja uivat veneelle köyttä hakemaan, ja hakivat hukkununeen rannalle. Ja useimmat ehtivät vielä vientiäkin kokeilla, eli koko alokasluokan liikkeet tuli käytyä alustavasti läpi, kouluttajat olivat kovin kannustavia. Veneestä rannelle hypun Jinga teki 40 metristä, muuten matkat olivat vaatimattomia. Vau, jäi pieni palo päästä uudestaan vepeileen.
Kiitos Sanna, että päästiin sukuloimaan ja treenaileen kivassa seurasssa!
Pekka ja Domi näyttää vientiä?

Fiona (tai Jinga)
Jinga veneen hinauksessa


Jinga ja hukkunut


Kämppikset Fiona ja Jinga ja luonnollinen rakastava poseeraus

Aikas hieno veneestä hyppy

Fiono vetää veneen rantaan

Vimma, meidän Jyväskylän tokokaveri
Jinga saanut vientipalkkansaEi kommentteja:

Lähetä kommentti