torstai 1. toukokuuta 2014

tokohurmosta!


Maanantaina treenailimme ihan vain keskenämme tyttöin kanssa. Tein ruutua, yhden kerran palkkaus ruutuun menosta ja toisella palkkailin ruutuun nameilla ja siitä vielä jatkoin ruudun loppuosan. Tein tunnarin, vähän meni kauas kepukoista nenäänsä availemaan, kun sai sen auki, niin sitten kepeille ja oman kanssa takaisin. Pikkupojat "ihailivat" meitä. Kysyin haluaisivatko auttaa ja niin teimme tunnarin vielä ohjatttuna ja pojat jäivät silmät pyöreinä ihmettelemään miten koira löysi oman.
Tein ohjatun palloilla, hyvin malttoi pysähtyä merkillä ja kääntyi kauniisti niin vasemmalle kuin oikeallekin mitä nyt pyysin. Seuruuta tiettyä ja zetaa ilman mitään törppöi ja namipalkkausta niin pysähdyksestä kuin mukaan lähdöstäkin. Poikkesin vielä uimarannalle tekee stoppei, muutama hieno sinne tuli joukkoon mutt…
Tiistaina Oili-treenit Särmän ja Saran kera. Ensin paikkamakuun asentojen vaihtoa. Jinga tuntuu pitävän tätä häiriötreeninä ja ei mene ekalla käskyllä maahan. Lisää volyymia meikäläiseltä, ainoa liikkeen osanen, missä pitää käskeä ja kovaa. Seuraaminen ei ollut niin ruokotonta kuin kuukausi aiemmin. Töitä pitää tehdä käännös-pysähdys kombinaatoiden suhteen, niin ja alussa koira ei tiedä mitä ollaan tekemässä.
Toisessa sessiossa teimme kaukoja. Ihan ok. vaihdot mutta aina voi puhtautta parantaa, jos tähtiä haluaa tavoitella. Seisomiseen siirtymiin panostamme jatkossa, ettei liian pitkäksi veny runko, joka sitten taas vaikeuttaa seuraavia siirtymiä. Etujalkoja vähän taaemmaksi.
Ja sit se meidän luoksetulo stoppeineen. En vaan ole osannut vaatia niitä hyviä stoppeja. Paluu todella alkeisiin ja passiivisen pallon/lelun opetteluun, meillä lentäyt useimmiten sinne taakse. Ensin stopit hyväksi lähellä. Katsotaan päästäänkö taas tästä harmaalt aalueelta pois. Ne namiheitotkin toimivat hyvin mutta siinäkin pitää muistaa heitällä pysäyttämättä ettei vauhti putoa.
Sara sai paljon aseita Särmän työasenteen muokkaamiseen ja ruutuun ja sen oikean paikan löytämiseen.
Voi, että meillä on upeat koirat!  Mieletöntä, kun on vaan niin hyvä ja iloinen olo aina treenien jälkeen, treenaa sitä ihan vain itsekseen, vakikaverin kanssa tai käy ihanalla supergurulla!
Toukokuu näyttää varsin kiireiseltä, toivottavasti en putoa kelkasta!
Niin ja unelmoin tehdä temppuratavideon, jossa molemmat tytöt tekisivät myös yhtäaikaa, näkyisi temperamanttierot selvästi. Kiilalta lähti vauhti pois liioilla pallotreeneillä, vauhtia saan takaisin, kun treenailisin lihapullilla mutt, en tiedä riittääkö motivaationi. Ei ole pakko, jos ei haluu. Kun haluu, niin voi, että on mukavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti