sunnuntai 31. elokuuta 2014

JA Finntastic Fizzin upea aksauran startti ja jäljellä

Särmä starttasi lauantaina aksauransa ja hienosti starttasikin. Sakke ja Särmä taituroivat, kaksi rataa vitostuloksella ja sen "tärkeimmän" eli seuramestaruusradan (HSHK) puhtaalla nollalla! Aksa on niin upeeta, kun sen osaa! Onnittelut Särmä, Sakke ja kety-Saara! voittorata

Me taas hengailtiin mökillä. Kanttarellejä oli normia vähemmän mutta herkkutatteja, niitä saimme kerätä  ihan mukavasti. Kyllä kelpaa. Sienistelyn ja uimahyppyjen lisäksi viikonloppuun kuului ikävä kyllä myös hirvikärpäset.

Viikolla olisi ollut tarjolla koepaikka ensi viikonlopuksi jälkikokeeseen. Voi, voi, pisti vähän kaiveleen miksei olla treenitty ja uutterana teinkin vuoden neljännen jäljen (edelliset: uutena vuotena, vappuna ja kesäkuun alussa).  Hyvin ajoi Jinga 460 metrin jäljen ja viidestä kepistä kolme löytyi. Ainoa ongelma oli, että päästyämme janalle, niin siinä meidän jälkimaisemissa oli sienestäjä. Meinasin jo luovuttaa ja lähteä pois. Pasmat meni sen verran sekaisin, että J. löysikin jäljen mutta lähti väärään suuntaan (ensimmäisen kerran kävi näin). En ehtinyt asiaan reagoida, kun J. jon itsekin huomasi virheen ja korjasi suunnan itse.
Mutt, mut, jos kisaamaan haluaisi, niin pitäisi osata tottistella ja esineitäkin löytää. Tein esineruudun jäljen vanhentuessa ja siellä se pieni musta vain pörrää eeestas. Toi kyllä kolme esinettä. En ihan muistanut olinko laittanut vain puukon tupen vai puukon tuppeineen. Jinga toi joka tapauksessa pelkän tupen. Laitoin sitten Kiilan etsimään Jingalta jääneitä ja ensimmäisenä Kiila kantaa puukkoa ja tietenkin teräosasta. Onneksi ei käynyt kuinkaan. Kiilakin sai löytää kolme esinettä ja onnellinen oli. 
Voidaanhan me tehdä jälkeä ihan jäljestämisen ilosta, ei ole pakko päästä kisaamaan pikkuruisen kirpun kanssa. Mutt jos me lähetään kisaamaan, niin meidän kyll täytyy panostaa nimenomaa keppien ilmaisuun, esineruutuun ja tottikseen, ei niinkään jälkeen. Esineruututreeni olikin hyvä muistutus, miten ei saa tehdä. Nyt aion tehdä kaistaleita, jotta saisin J:n uppamaan syvälle. Tottiskin on ollut kuukauden alullaan, kun ollaan opeteltu suoraan eteen tuloa, katsotaan mitä tässä ehtii ja jaksaa tuon pk-maailman suhteen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti