lauantai 18. lokakuuta 2014

Cacibbi-kisassaMeidän hallissa Killerillä järjestettiin KV-tokokoe. Tosin emme maaliskuun jälkeen ole hallissa treenailleet. Ensi kuusta lähtien taas, se on meidän talvihalli. Osallistujia EVL.ssä oli peräti 19, oli siis ihan ison kisan tuntua. Oli kiva päästä isoon kokeeseen ja nähdä oma ranking. Tosin viikkoa ennen kisaa iski panikki. Just kun luulin, että olemme saaneet luoksarin hallintaan, on hyvät stopit ja vauhti, niin eikös mun kaveri sano, että J. varastaa ekasta stopista lähtien. En ihan uskonut, se vain toimi välittömästi, ikään kuin aavisti. Neljäs kerta tuosta eteenpäin (vasta) tajusin, että kyll vaan koira ennakoi ja joka kerta röyhkeämmin. Sen koommin emme tehneet enää maahan-stoppia (mikä ei ikinä ingelma ole ollutkaan), vaan keskityimme ekaan stoppiin, sen palkkaamiseen, kestoon ja vauhtiin ennen ja jälkeen. Saimme aika hyvin homman toimimaan. Mutta hyvä varoitus, että pitää muistaa tehdä pieniä palasia ja paljon.
Tuomarina kokeessa oli Salme Mujunen. Liikkeet tehtiin normijärjestyksessä mutta paikkamakuiden lisäksi neljässä eri osassa. Tuli pitkä päivä. Hyviä koiria oli paikalla, ykköstuloksia tuli paljon.
Mielestäni sain Jingan paremmin haltuun, ennen kehiin menoja ja kehässä.  Koe alkoikin hyvin kun saatiin kympit paikkamakuista. Semmoista keskitasoista taapertamista taasen. Aina pitää mokailla jotain.  Meriselitykset alla. Pisteitä kertyi 268,5 ja sillä meidän rangkingiksi tuli 7/19.

Paikka istuminen 10
Paikkamakuu 10
Seuraaminen 8,5 - parasta seuruuta aikoihin, ajoittain kontakti tippuu mutta ei hypellyt ja perusasennotkin tuli tehtyä.
Zeta 8 - stopit hyvät, mutta kovin hyppivänä tuli seuruuseen tai käännöksiin.
Luoksetulo 7,5 - liukui maahan-stopin! Muuten hyvä vauhti ja suht hyvä
Ruutu 8 koiralla onneton dementikko-ohjaaja, joka ei muistanut käskysanaa, vaan ohjasi ensin kädellä ja sit jälkikäten sanoi sen käskyn = > kaksoiskäsky
Ohjattu 8 (ruma saalistus ja kapulan asennon muuttaminen)
Metallinouto 9,5
Tunnari 9,5 - "tupakki" suussa tuli koira takasin :)
Kaukot 6,5 - kaukot alkoi hyvin, mutta usko loppui toiseksi viimeisessävaihdossa, fiksu olisi antanut uuden käskyn, mutta tämmöinen hidas tyyppi ei osannut reagoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti