sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vapputorvia ja isoa pientä koiraa

Luminen Jyväskylä 22.2.2015

Tänään saatiin herätä viiden sentin uuteen lumeen jo koko päivä on tullut lisää. Koirat kiipesivät taas poseerauskivelleen, pakkohan oli kuva ottaa, pikkasen on Prikka pätevänä! Luminen metsä on kaunis! Eilen tylsän ja harmaan kelin vallatessa tuli käytyä kännyn videoita läpi ja sieltähän löytyi jo vaikka mitä aarteita ja miten näppärästi ne tallentuu vaikka FB:n tai pitäis kai koittaa tännekin. 

Tämmäsiäkin löytyi pari, Prikka on selvästi liian iso meidän kämppään, kohta ei enää mahdu käytävälle: 

Kun se nyt alkaa olla koiran kokoinen, niin piti tänään jatkaa videoiden läpikäymistä ja tässä tulos:

Sat obe Prikka 8 vk targetti ja tasapainotyyny

Prikka 8 vk & Jinga, näkyy miten itsevarmana menee Kiilan aarteelle.
https://www.youtube.com/watch?v=srkUJBOhy9k

Metsässä pienen pennun kanssa
https://www.youtube.com/watch?v=SW1pzYedkuQ

Prikka 4 kk ja possu juoksee 11.11. eli
https://www.youtube.com/watch?v=mnGnsyii0zM


obe 12 w koske, kieppejä, ja kontaktia, 2 lelua https://www.youtube.com/watch?v=LoF87uigAl0

Prikka 16 w tunnari, sivu, maahan ja paikka

Kaukana täydellisistä onnstumisista, hyvin videoista aina huomaa, että mihin pitää kiinnittää jatkossa huomiota. Kannattaisi siksi vähän useamminkin videoida ja tarkkailla mitä on tehty ja miten. On kyllä kiva myös katsoa, miten vauhdilla kakara kasvaa.

Sain myös laitettua Jingan viime viikkoisen kokeenomaisen youtuubiin. Ihan on paljon hyvääkin meidän tekemisissä, vaikka major-mokia tuli tehtyä niin ruutuun lähetyksessä (en valmistellut koiraa), metallissa kuin zetassakin (en muistanut enää kolmatta jäävää). Ohjatun keskimmäiselle eksymistä en tiedä, ei yleinen moka muttei tavatonkaan.


Jinga 14.2 Haukkuvaara: metalli, zeta, seuruu

Jinga 14.2 Haukkuvaara, ohjattu, kauko, ruutu, tunnari

Tähän voikin sitten verrokiksi laittaa meidän valioitumissuorituksen, kolmannen EVL-kisamme (jonka Särmän Sakke yllätyksemme videoi), zetassa ja seuruussa edistytty, vaikkei ne vieläkään nappiin mene. Ei siis ollut sielläkään nappisuoritus, molemmissa toki paljon hyvää ja toki korjattavaa. Yleensä olen kokeissa muistanut zetan, nyt tod. näk. seurustelin liikaa ja unohdin tuon tuiki tärkeän mantran (jäävien järjestyksen) hokemisen. Treeneissa järjestys tulee yllätyksenä juuri ennen suoritusta, niin silloin ei tällainen dementikko omaksu nopiasti tuota järkkää.

Jinga TVA 12.7.2014 Espoo:

  
Viikolla tuli Palveluskoirat -lehti, edellisestä onkin aikaa melkein 40 vuotta. Katsotaan päästääänkö me ihan kisoihinkin asti joskus jonkun kanssa. 

Vapputorvi, eilen metsässä kuului edestämme aikamoista torven ja räikän sekoitusta, mietin jo että mitähän huligaaneja siellä on. Tai koiraihmisenä mietin, että varoittaako, joku taistelijakoirastaan moisella tavalla. No, sieltä polulta tuli sitten fillari jarrut kirskuen meitä vastaan. Ja Prikka päätti ottaa hatkat. Ei suostunut tulemaan luokseni pyöräilijän taakse eikä edes eteen, vaikka pyöräilijä kauniisti pysähtyi ja jarrutkin olivat lakanneet aika päivää sitten töröttömästä. Onko siis pientä mörköikää jo tulossa, kun mikään houkutuskaan ei auttanut? Prikka päätyi vaihtoehtoon kaarran ja kierrän pitkälti metsän ja hangen kautta mamman luokse, kaukana kaiken maailman vapputorvista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti