lauantai 21. maaliskuuta 2015

Uusia kokemuksia

Kun oltiin muutama tunti oltu liikenteessä, niin pentu "nukkui" aina, kun johonkin pysähdyttiin.

Jyväskylässä oli lemmikkimessut ja pentunäyttely sen yhteydessä. Pitkään arvoin, että viitsinkö moiseen lähteä. Kun kalenterissa oli mukavasti tilaa, niin uudet kokemukset kutsuivat Prikkaa ja minua.
Kauniissa pakkaskelissä kävelimme Paviljonkiin ja Prikka hiukan ihmeissään, että miksei kaverit olleet  mukana, vähän niinkun tylsää ja tyhjää olla "yksin" liikenteessä.
Heti alkuun  jäimme ison kehän tuntumaan, kun siinä sai treenata näyttelytuntumaa. En vaan tiennyt että siinä sai ohjaustakin - eikä vain itsekseen juoksennella. Meitä opastettiin juoksemaan, seisottamaan koiraa ja hampaatkin näytettiin. Aivan upea alku päivälle, kannustavaa ja kehuvaa neuvontaa asiantuntijalta. Saisin kuuleemma juosta aika lailla saadakseni koiran näyttämään liikkeensä.
Treenailumme jälkeen menimme kehämme laidalle ja siellähän oli kovasti tuttuja. Kun tutut oli moikattu  niin lepäilimme syrjässä jonkin aikaa. Ehdin vielä käyttää Prikan ulkonakin ennen omaa vuoroamme.
Oikein hyvin meni, mutta ne muutamat juoksutreenit mitä olimme tehneet, niin meillä oli aina tilaa - ei tuollaista postimerkkilänttiä. Ei päästy vauhtiin - pitää siis opetella ensi kertaa varten.
Prikka oli varsin näppärä ja arvostelu kerrassaan positiivinen (paitsi liikkumisemme).
 Marjatta Pylvänäinen-Suorsa:

hyvät mittasuhteet ja luusto. Kaunislinjainen pää. Tummat hyvän kokoiset silmät. Hyvät korvat. tasapainoinen ylälinja. Hyvä hännän kanto. Hyvä rungon muoto ja syvyys.riittävästi tasapainoisesti kulmautunut.  Voisi liikkua tehokkaammin. Erinomainen karvanlaatu 
KP ja pienten narttujen (ja samalla narttujen) kakkonen. 
Prikka kehässä

Näytelmien jälkeen haettiin koirat kotoota ja mentiin vielä pitkälle hankikävelylle kultaisten kanssa.

Kun ei tullut otettua omia kauniita kuvia, niin:
Prikan sisko ja isoveli tokoilivat eilen itselleen ruusukkeet :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti