sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Heureka! ja Vihtavuoren rotumestiksetPerjantaina hypättiin junaan ja käytiin Heurekan nurtsilla treenimässä SCBAK-joukkueemme kanssa, kivoja koiria. Bortsujoukkue ei ole lainkaan mustavalkoinen tänä vuonna, Jinga on ainoa mustavalkoinen ja muut värikkäämpiä. Pirkko Bellaoui tuli meitä opastamaan koekäytänteissä. Jingan kanssa tehtiin liikkuroituna ohjattu, zeta ja tunnari ja lopuksi vielä kaukokin. Nyt jäi hyvä mieli osaamisestamme, liikkeet jotka tiistain "SM-treeneissä" epäonnistuivat pitkällä nurmella onnistuivat nyt mainiosti. Vähän antoi ohjaaja kroppa-apuja ja vähän säpäkämpää asennon vaihtoa kaukoihin ja jääviin toivoi Pirkko. Yhdessä siitten paikkikset. Kerrassaan hyvän mielen treenit. Itsekseni tein vielä ruutua ja luoksarin palasia.
Sunnuntaina oli SBCAK-rotumestikset Laukaan Vihtavuoressa. Olimme Jngan kanssa ensimmäinen koirakko kehässä. Tuomarina Marko Puranen, liikkeet tehtiin kahdessa osassa. Paikkikset ensin, ekassa setissä ruutu, seuruu, luoksari ja tunnari, tokassa setissä metalli, zeta, ohjattu ja kaukot. Harmillisesti heitin metallin niin paljon syrjään, että Jinga kiersi esteen jo menomatkalla. Treenatessa on saattanut takaisin hyppy jäädä tekemäti vinoissa heitoissa muttei meno. Tuon nollauksen takia en uskonut meidän mitenkään sijoittuvan. Yhdeksästätoista koirasta viisi sai ykköstuloksen ja tuloksemme riitti rotuyhdistyksen kolmanteen sijaan! Suorituksemme oli tasaisin ja hienoin ikinä, harmin tumpelo metallinheittäjä, muuten oli niin hyvät pisteet. Jäipä mukava maku suorituksestamme, hyvillä mielin kisoihin ensi viikonloppuna.
Paikka istuminen 10
Paikkamakuu 9, nousi istuman hieman vajaasti
Seuruu 8, mielestäni paras koeseuruu aikoihin, hyvä kontakti mutta ikävä kyllä vinkui kaikissa siisrtymissä ja kaverit sanoi, että joku perusasento jäi vajaaksi.
Zeta 8,5  - jäävät ok (tosi harva koira istui zetassa) mutta seuruun kontakti taas onneton, vaikka tämä on viime aikojen treeneissä jo sujunut.
Luoksetulo 8,5 - hyvä suoritus
Ruutu 10
Ohjattu 9 - aikas vauhdilla kapulalle muuten hieno
Metallinouto 0 - harmien harmi
Tunnari 9 - meni taas vauhdilla ja kiersi kellon pariin kertaan, kauniisti toi oman.
Kaukot 9 - mielestäni parhaat ikinä, peppu samalla viivalla
Yhteensä pisteitä 261,5, jolla sijoitus 5 koko kokeen osalta, mutta 3. yhdistysmestiksissä.
 Alla olevat kuvat Anniina Huovinen, suurkiitos!
Onnelliset seuramestarit Jyväskylästä (ja/tai Laukaalta): Anna ja Pipsa kakkosina, Riikka ja Rieha kelpiemestareina, Hanna ja Kit bortsumestareina ja Jingan kanssa kolmosina.

Ja vielä yksi pihaposetus palkintojen kera, kyll nyt kelpaa mamman kahvitella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti