torstai 4. kesäkuuta 2015

AlkukesääOltiin viikko sitten ihanien naisten kanssa rannalla. Yksi on uinut jo useamman kerran, yksi ui ekaa kertaa ja yksi ei vielä ole tohtinut.

Ihan ollaan treenailtu pihalla ja kentillä. Ollaan myös käppäilty paljon ja vietetty aikaa pihalla. Prikan mielestä minä en oikein pärjää ilman apua pihahommissa. Jos kitken, kitkee Prikka nopeammin ja tehokkaammin, puhumattakaan kaivamisesta. Kyll saa rikkaruohot kyytiä. Asiasta on kyllä neuvoteltu tiiviisti, mutta ihan ei vielä ole yhteisymmärrystä asian suhteen. Tuo maailman viilipyttyisin koira muuttuu ADH-tapaukseksi pihatöissä. Voi talvi minkä teit! Ehti koira tottua olemaan aina huomion kohteena. Viikonloppuna annoin kaikille kolmelle isot luut, niin sain ihan rauhassa keskittyä vihervarsiin. Mutta, mutta jossain vaiheessa menin laittaa ruokaa, kun tulin takaisin niin pihalla oli enää kuin kaksi luuta ja Prikka oli härkkimässä Jingan luuta itselleen. Vieläkään tuo iso kilon kappale ei ole tullut missään vastaan, hyvin on haudattu. 

Teinityttö topakkana odottamassa vuoroaan teinipoikien tokoissa.


Pienimmäisen koulu on alkanut. Ollaan käyty parina maanantaina teinikoirien ryhmässä. Tosi mukava treenailla muiden seurassa ja varsinkin analyyttisen Ellin valvovien silmien alla. Kas kummaa, kun taas ohjaajalle muistutetaan rauhasta ja rauhallisuudesta. Tästähän on huippua jatkaa.
Alla tämän päivän otoksia aurinkoiselta pihalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti