tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannuksen aikaanOnhan meillä näitä kukkaistyttöjä muitakin kuin edellisen postauksen itseään täynnä oleva teini!
Juhannus meni perheillessä mökillä, ulkoiltiin ja syötiin hyvin, aikas mukavaa! Treenit jäi moneksi päiväksi vähälle. Ehdin sentään Juhannuksena epäonnistuneen esineruudun tehdä kaikkien kanssa ja ajaa jäljet nuoriso-osaston kanssa. Kyllä ne esineet läheltä löytyy, pitää laittaa treenilistalle pitkät pistot, paljon sellaisia koiran nähden piilotettuja. Jäljet tein ja en tiedä oliko kosteus vai pitkäksi venähtänyt jälkien vanheneminen mutta Prikka ei ymmärtänyt lainkaan mistä oli kyse. Jinga sen sijaan ajoi hienosti 320 metrin jäljen, keppejä löytyi vain kaksi neljästä. Tein sitten tuoreemman jäljen Prikalle ja nyt osasi hienosti tunnin vanhan ja 200 metriä! Sama keppiprosentti kuin Jingallakin. Eli panostamme myös keppeihin jatkossa. Niin, ja ehkä meistä tulee viikonloppuna ihan pro pk-harrastajia, kun menemme Prikan kanssa viikonlopuksi bortsuleirille. Tai siis saamme ainakin hyvää opetusta alkutaipaleellemme ja kiva päästä näkemään muiden koirien tekemisiä.
Maanantaina Prikan kanssa tehtiin ruutua teinikoirien treeneissä. Pitäisi jo muistaa, että pari toistoa tuossa hommassa on hyvä, sit alkaa vauhti hiipumaan ja neiti alkaa pomppelehtimaan hieman holtittomasti. Paikkamakuut meni nyt ihan hienosti ja sitten vielä pienet seuraamiset, korokealustan kanssa sivulle tuloa ja pysäyttämisiä takapalkalle.
Tiistaina kaikkien kanssa kentälle. Prikka sai tehdä ruutua ja meni hyvällä vauhdilla ja jätin treenin kahteen juoksuttamiseen, nami oli tällä kertaa parempi kuin lelu. Ota tuosta teinistä ja sen mieltymyksistä selvää! Jinga kiisi myös ruutuun, teki ohjatun, vauhtiluoksarin, stoppeja kierron kautta ja kontaktitreeniä. Katsoimme paremmaksi poistua kentältä kun se pikkuhiljaa täyttyi pesisporukasta. Illemmalla oli maailman parhaimmat hyvän mielen pihatokot. Aloitin Kiilasta, joka ei ehtinyt mitään tehdä kentällä, tentiin tunnaria ja rallatteluseuruuta, niistä me tykätään. Jinga teki tunnarin lisäksi kaukot ja seuruunpätkiä! Ja sitten kakara - ensimmäistä kertaa vikana hommiin - ja vitsit sehän teki kaikkea (kiertoja, luoksaria, seuruuta, seisomista, tunnaria) tosi hyvin motivoituneena, keskittyneenä ja vauhdikkaasti! Jäi vaan niin voittajafiilis tuon kolmikon tiistai-illan pihailuista!
Ja alla juhannusposeerauksia ja- tilanteita:


Kalkkuna ja rintakarvansa

Tuliko tästä koirata aikuinen, ihan on silmissä aikuistunut


 Kilpajuoksuun on tullut pientä kyttäyksen makua. Jinga ei ole hyvä häviäjä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti