maanantai 25. heinäkuuta 2016

SM-kisoissa


Olipa kiva osallistua rotujoukkueen riveissä SM:ien "kotikisoihin" Laukaassa. Meillä oli mukava joukkue, vaikken yhteistreeneihin tänä vuonna päässytkään muuta kuin "pari-treeneihin" Hämeenlinnassa. Meillä oli ehdottomasti paras ja itseään säästelemätön joukkueenjohtaja, Outi Hälli. Outi järjesti yhteistreenejä ja tsemppasi meitä hienoihin tuloksiin, jopa lahjoi. Suurkiitos Outi pari.treeniemme vinkeistä ja huomioista kuin myös Prikan kuvaamisesta lauantaina! Alla olevat Prikka-kuvat siis Outin. Kuvassa ollaan luokkajärjestyksessä, EVL-koirakot: Anna & Tino ja Kati  & Sole, Avoin: Elina & Nikki ja Outi & Mandi, ALO. Pia & Speedy ja me. Ylemmän luokan koirat tekivät molemmat kolmostuloksen, avoimen Nikki melkein ykkösen ja me alokkaat ykköset. Näillä tuloksilla sijoituimme joukkuekisan puoleen väliin, 24. Lauantai meni niin tiiviisti alokkaan ja avoimen luokan koiria seuratessa etten käytännössä kerennyt yhtään ylempien luokkien suorituksia katsoa. 
Meidän kisa meni näin:

Kehä ALO1 
tuomari Erkki Shemeikka
- Paikalla makaaminen 1 min. 7,5  - koira nousi ylös kun olin parin metrin päässä (ollaanko treenattu liikaa alkua ja loppua?)
Kehä  ALO2
tuomari Juha Kurtti
- Seuraaminen 10 hieno juttu
- noutoesineen pitäminen 9 - vaikkei meinannut luovuttaa heti
- luoksetulo 10  - hienoa!
Kehä ALO3
tuomari Anne Nokelainen
- estehyppy 9 - oliko vino pa?
- maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 - taisi mennä vinosti maahan
- kauko-ohjaus 8 - tarvitsi kaksi käskyä perusasentoon nousemiseen
Kokonaisvaikutelma 9, yhteensä 178 pistettä, sijoitus 24.

R-L: En aloita liikettä liike alkaa -käskyllä, en!P: "Onko tämä maltti juttu, en nouse ylös, ihan varmuuden vuoksi"
Toki sitä aina odottaa, että kaikki menisi joskus nappiin. Sellaiseen on mahiksia mutta pitää hieman tavoitteellisemmin ja mustavalkoisemmin treenailla! Prikka teki just itsensä näköisen suorituksen ja kompasteli meidän ongelma-alueella, noiden paikkis- ja kauko"nukkumisten" kanssa on töitä tehty muttei ole tulosta vielä syntynyt. Koemaisissa treeneissä ei ole pidon kanssa ongelmia ollut mutta nyt teki saman kuin Mikkelin virallisissa, olenko erilainen käskyttäjä kokeessa? Mielenkiintoinen mutta uuvuttava päivä meille molemmille, kovin olimme tsippejä kun, kotiin pääsimme. Prikka jo Laukaalla omaan tyyliinsä ei turhia höösäillyt kävelyillämme, heti kun pysähdyin, niin pani maate, eikä ollut kiire nousta ylös. Hiostava kuumuus lienee yksi syy voimien säästelyyn! Vau, innolla treeneihin!

Prikalla oli koko viikonlopun oma "bestis", joukkuetoverimme Speedy, lihapullan voimin saa ihmeitä aikaan!Sunnuntaina Prikka jäi kotiin lepäilemään ja minä lähdin ihailemaan Suomen taitavimpia 20 koirakkoa. Oli hulppeata seurata taitavien työskennellä ja mukava tavata tuttuja. Ja olipa hienon hienoa, kun palkintopallilla oli la ja su ihanat Maarit ja Stjärne sekä Oili ja Zipu, ihan huippua. Järisyttävän hienot työtä oli kyllä huikaisevaa katsella. Kuva lauantain palkintojen jaosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti