perjantai 12. elokuuta 2016

Täydellinen treeniviikko



Ollaan lomailtu kyllä niin urakalla tänä kesänä, ettei olla päästy säännöllisten treenien makuun. Asia korjaantui tällä viikolla, tosi tehokas ja hyvän mielen treeniviikko takana. Tällaisia viikkoja, kun saisi enemmän, niin saattaisi jotain edistystä tapahtua. Tosin viikonloppu meni mukavasti vähän muissa hommissa, monta hienoa sienikävelyä, uimista ja erinomaiset jäljen ajot kummallakin mustavalkoisella. Lauantain sienestäjät kuvassa yllä. Sunnuntaina sain aikaiseksi tehdä kummallekin jäljet, kumpikin nosti jäljen loistavasti, Prikka mökkitieltä. Kumpikin löysi neljä keppiä viidestä, jäi kyllä niin naama messingillä olo tyttöin työskentelystä. Yksi viikonlopun success oli Prikan uimamaisteroituminen. Perjantain lelupäivästä oppia ottaneena päästin kaikki uimaan mutta pariin otteeseen jätin vanhemmat tytöt rannalle ja niin vaan makeasti Prikka hyppi laiturilta ja nouti vedestä.

Raati valitsemassa parasta vesilelua

Majakka on pop ja kestävä

Pihaleluleikin voittaja oli voittaja myös ranteleluskabassa.






Jinga palaa aika usein kaksi lelua suussaan, jos ei nuo muut pidä puoltaan.

Viikolla keskityimme tokoon aikalailla, saatiin treenata kaveriseurassa neljänä iltana. Viikon teemana oli aika lailla paikkikset, eteenlähetykset ja tottismaiset noudot ja luoksarit. Hyviä vinkkejä ja muistutuksia saatiin melkeinpä päivittäin. Viikon paras juttu taisi olla Jingan tämän päiväinen tunnari. Kauniisti löysi heinikosta omansa ja palautti sen ilman minkäänlaista mälvimistä. Ihan kuin meidän pitotreeneistä olisi ollut hyötyä, kyllä taas hymyilyttää.

Pitkän tauon jälkeen keskiviikon Köhniötreeneissä

Syksyn tuntua alkaa olla - hieman haikeata, kuvan valkeat pisteet ovat haikaroita, jotka pitkään poseerasivat mökin rantakaislikossa




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti