perjantai 5. elokuuta 2016

Perjantai on lelupäivä"Voi tätä vaihtoehtojen määrää, ei pysty ei kykene mitään ottamaan, ei vaikka olisi vain yksi valittavana!" Prikka ei ole vieläkään kasvanut aikuiseksi, se ei pysty toimimaan, jos muut koirat ovat ympärillä. Se saattaa koskettaa lelua, näyttää piilossa olevan muttei ikinä ole minulle mitään tuonut, jos muut koirat ovat kuvioissa mukana. Prikka vain vahtii muiden tekemisiä.

Kuvan uusi rantalelu oli koirien ehdoton suosikki "lelun" poiminnassa.

Välillä kaksikko mietti, että kumpi valitsee ensin, kun ei ollut nopeuskilpailu kyseessä, niin kyllä Kiila veti pidemmän korren. Erotuomari siellä takana tarkkailee.


Vähän on ylpeä kalikan valitsija!

Ainoa lelu, mikä välillä käväisi Prikan suussa oli tämä pikkudami.

Taas tarkkaillaan, että mitä se kaiffari poimii.

Karvaeläin oli aika pop!

Toisella lelut, toiselle kapulat.

"Näitä lisää" - tuumaa Jinga

Nyt on parhaat valittu pois.

Dami kuului vielä ykköskastiin.

Kiloinenkin on kivempi kuin jäljellä olevat rätit.

Niin kiva kiloinen, että neuvotteluja piti taas käydä, että kenelle se oikeasti kuuluu.

Kiilallehan se kuuluu.

Prikan tyytyessä metalliin.

Vielä löytyi metalli Kiilallekin.

Kiila ja escortit!

Vähiin käy ennen kuin loppuu, lippis siis tokavika aarre.Jinga ja rätti, joka jäi vähiten halutuksi "leluksi".

"tuuksä leikkii meidän ka?"
Kamut odottelee portaiden juurella.

Meidän lelupäivällä oli kaksikin funktiota. Leluvalikoimaan en laittanut koirien suosikkileluja, palloja tai patukoita, vaan eri materiaalit olivat päivän sana. Kangaspalat ja metallit upposivat vähiten trioon mutta kyllä nekin kelpasivat kun muuta ei ollut tarjolla. Kaikkea voidaan siis jatkossa noutaa ja pitääkin vähän panostaa näihin erilaisten esineiden etsimisiin ja noutoihin. 
Toinen funktio oli "rätit" tunnarina, laitoin Jingalle neljää rättiä riviin ja yksi niistä oli minun hajuinen. Hauskasti Jinga sen yhdisti tunnariiin ja etsimällä etsi hajustettua rättiä. Aika hieno juttu, pari kertaa viime talvena oltiin juttua kokeiltu sisällä ja sitten taas unohdettu koko homma. 
Prikan kanssa piti sitten eri materiaalien poimista tsekata ihan kaksistaan. Hyvin poimi kakara eri jutut, kun ei tarvinnut keskittyä kilpaileviin yrityksiin.


Kyllä se Prikkakin toimii!

Olipa viikolla taas hienoja värejä iltataivaalla. Kamera ei ollut iltalenkillä mukana, niin jäi keltaista keltaisempi ilta-aurinkotaivas kuvaamatta. Kotipihalla aamuauringon puoleinen taivas oli taas upean punainen sateenkaarineen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti