sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Auts, ja auringosta nauttimista lenkeillä ja pihallaAurinkokylpijä

Auringonsillalla

Star Chaser 

Toissa viikolla nautimme auringosta Köhniöjärvellä, jäät oli just edellisenä iltana lähteneet, tosin järven puolella vielä oli pienesti.


Junaradan vierustan jäätä ja vihreää sulassa sovussa. 


Kolmisoppisen kävimme tsekkaamassa viime viikonloppuna, sielläkin oli vielä ihmeen paljon jäätä.

Joku halusi poseerata kukkulan laella, ihan ei Päijänne näy kuvassa mutta sen voi siis kuvitella tuonne taakse ja alas.

Tämän piti olla niin vihreä mutta harmaaksi jäi sävyt

Jotenkin vaan kauaksi jää treenikertojen määrät viime keväisistä, vaikka jotain parannusta jo onkin kimppatreenit ovat nyt onnistuneet kolmena viikkona ja siinä välissä jotain pientä kerran tai pari.  Jokin tyroksiini-annos tai energiaboostaus kyllä tekisi kyllä emännälle terää. Perjantain kimppatreeneissä Kiilan hammas osui kipeästi omaan sormeeni muttei sen kummempaa. Kotiin lähtiessä katsoin käsiäni ja kyllä ne kovin harmaat ja likaiset olivat kolmen koiran pallopalkkaamisesta hiekkakentällä. Mutta muuten oli kyllä niin hyvä mieli, koirat kaikki olivat kovin onnellisen oloisia päästessään "töihin" ja onnistuneet treenit takana. Niin vähällä saa hyvää mieltä ja oksitosiinia!
Lauantaina kävin pikkasen tekemässä kiertoja ja stoppeja Prikan ja Kiilan kera, niin eikös Prikan hammas osunut kunnolla sormeeni. Onnistuin saamaan kunnon viilekkeen etusormeeni, ikinä ei ole niin paljon verta valunut näissä pallohaavereissa. Kotiin kävellessä olin tosi tyytyväinen, että vahinko sattui niinkin puhdaskätisenä.  Nyt on pihalla vietetty pari päivää ja aamukahvitkin nautittu, kesä on taas tämän viikon kovasti tulollaan! Alla aamukahviseuraani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti