maanantai 5. helmikuuta 2018

Vuosi jatkuu valiouutisilla :)

Voi mahoton, sunnuntaina  BATin kisoissa Sakke ja Särmä tempasi kaksi nollaa sijoituksilla 2. ja 3; toinen niistä oli sertti-sellainen.  Niin vain kasvoi meidän pennelistä tuplavalio näppärien ja osaavien ohjaajiensa kanssa, aivan superia! Ihanaa, kun voi olla onnellinen Saken ja Saran puolesta! Kävin eilen kuvia läpi ja kyllä tuli niin voimallisesti mieleen pentuaika. Se kesä oli varmaan yksi kauneimmista ja lämpimimmistä, pennut olivat päivisin ulkona enemmän kuin sisällä.


Maitobaari meni juuri kiinni, pentuset juhannuksena  mökillä, Särmä keskellä.

Veljekset kuin ilvekset! Särmä auttaa veljeään Blixiä mäessä. Ensimmäisinä viikkoina ei ollut helppoa erottaa veljeksiä toisistaan. Pikkuhiljaa alkoi trikkimerkit kummallakin kasvaa, niin ei tarvinnut niskan kuvion mittauksia enää tehdä. Hassua miten erilaiseksi voi niin samanlaisesta alusta veljekset kasvaa. (Tyttöpennuilla kävi taas päinvastoin, ne oli pentuna ihan erioloiset ja aikuisena kovin samanlaiset.

Mujusen Salme kävi siruttamassa 5-viikkoiset pennut ja otti muutan hienon kuvan.

 Tässä on kovasti yritystä saada pennut samaan kuvaan. Laitimmaisina kurottavat ylös valiopennelit, Fun ja Särmä. Keskellä Rio, joka aloitti niin lupaavasti agilityn, harmin varpaat esti pidemmän kisauran hyppyjen ja kontaktien maailmassa.

Viimeistä iltaa kakki pennut kotosalla, seuraavana päivänä  lähti Särmä ekana pentuna omaan kotiinsa 7 vk ja 4 pv:n ikäisenä.

Takaisin reaaliaikaan (melkein): Jos olen jotain ohjaajaa ihaillut vuosikausia, niin se on kyllä Suoknuutin Jaakko. Ohjaus on niin letkeän ja helpon näköistä, ei mitään kilpajuoksua koiran kanssa. En niin hirveesti ole aksaa seuraillut viime aikoina, etten tiedä onko näitä letkeitä enemmnkin nykyään mutta kyllä Saken ohjaus on niin kaunista katsottavaa. Siellä hän liidättää koiraa kauniisti ja eleettömästi ilman kiirettä, saa agilityn näyttämään niin helpolta! (Tosin tuossa ekassa videossa on kiireinenkin kohta :) )

Mikä tuuri, että penneli saa nauttia selvästä ohjauksesta, äitinsä kun sai kärsiä todella epäselvästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti