lauantai 8. syyskuuta 2018

pongailua: uimarannat, kivet ja lääkitystäKuvat elokuun mökkireissulta

Juu, ei ole kallista koirien pito. Käytiin viime viikolla eläinlääkärissä Prikan kilpirauhasarvoja tsekkaamassa. Samalla katsottiin Kiilan maksa-arvot, jotka vuoden vaihteessa hieman pompashtelivat ylös. Prikan rokotukset päivitettiin, yhteensä 210 e. Samalla ostin kaverin kehumaa öljyä, 54 e. Kävin myöhemmin noutamassa apteekista kolmannesvuodeksi riittävät kilpirauhashormoonit, 56 e. Samaan saumaan sain vielä nivelaravinnetta, arthroflexiä, 84 euroa (puolen vuoden setti kahdelle koiralle). Olinkin pitkään katsellut apteekista sopivia nivelravinteita mutta tarjolla oli niin pieniä pakkauksia, etten oikein tykästynyt. Nyt kaveri etsi kimppatilaajaa ja sainkin huomattavalla alennuksella kalliit purtilot. 400 euroa vilahti ihan normiravinteisiin, -rokotuksiin ja Prikan lääkitykseen. Ens viikolla käy fyssari niin päästään jo 500 koirahuolloissa. Kuitenkin onnellinen saa olla, ettei mitään kalliita hoitoja ja lääkärikuluja ole meillä ollut!

Seurakaveri ei turhaan järjestänyt tukitapahtuma para-aksan MM-kisojen kustannuksiin. Niin vaan tuli MM-kultaa Sailalle ja Mimmille ja Messin kanssa pronssia. Rallitoko-kisatalkoilun lisäksi sain tuntea itseni hyväksi äidiksi ostamalla nuorisolle hyviä herkkuja kanttiinista ja Jinga sai tosi kauniin pannan itselleen samaisen tapahtuman kirpparilta. 


Välillä ollaan treenailtu itseksemme välillä kavereiden kera.

Meillä on aika hauska kauppamatka marketeille. Kun Kiila oli nuori kävin muutaman kerran siellä kävellen. Jingan aikana ei todennäköisesti olla käyty ollenkaan. Nyt on niin mäkinen matka marketeille, että on melkeinpä kivempi kävellä kuin pyöräillä. Niinpä kävelimme kahdesti koirien kanssa marketeille viikon aikana. Turvallisin mielin uskaltaa jättää kolme koiraa lukittuun koppiin, kun käy repullisen evästä hakemassa. Tämäpä kuva aloittaa kiville pomppimissarjan, alempana  lisää. Kaupasta ostin Kiilaa varten koirapillin. Kyllä nyt kuulee Kiilakin kutsun. 

Kaupasta tullessa ehdotettiin ensin uimista.

Sitten tokoilua, uimista eivät saaneet mutta tokoilua kylläkin. Niin oli joku hienon ympyrän "meille laittanut", että pakkohan sitä oli eteenpäin menoa treenata. 

Joskus hyö pääsee uimaan, joskus joutuvat vain toiveissa elämään uimisen suhteen.


Syyskuun alun aamukastetta hämähäkkien verkoilla


Löydettiin viikonloppuna pari korillista tatteja ja kanttarelleja, ei siis hirveesti, vaan pikkuisen kerrallaan, kiville pomppukuva 2.


Myllyjärven Vuorilammen eka rantaehdotus

Myllyjärven Vuorilammen toka rantaehdotus

Myllyjärven Vuorilammen kolmas rantaehdotus, toivossa on hyvä elää.

Kivellä istuttiin kauppa- ja sieniretkellä, tässä Myllyjärven metsissä

Myllyjärven metsissä #2

Räpylöiden tuuletusta

Mukavaa syksyä! Kesä se vaan jatkuu, vaikka illat vauhdilla pimenevät!Hieno sininen ilta Hämeenlinnassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti