tiistai 9. heinäkuuta 2019

Ninth of July - nine years!

Kesän lapsi Kolmisoppisella / Miss summer on one of our favorite lakes close by.
Vielä pari kuvaa Jingan rantaleikeistä mökillä, ed. postauksessa lisää.
These all are from the summerhouse, more of these in the previous posting.


Neiti kesäheinä /Summer flowers
Jinga Hämeen metsissä / Jinga in the forests by the summer house.

Lapsen vahtina,  Jinga ja Prikka vievät usein nallejaan pihalle. Prikka ne haalii itselleen, jos haluaa, niin sisällä kuin ulkonakin. Päinvastoin käy pallojen ja vetolelujen kanssa, niitä Prikka ei ikinä ota, vaan  joku muu kesät talvet. /
 Jinga baby sitting, she and Prikka likes to take teddies out in the garden. In or out, it is always Prikka who claims them if she wants. Winter or summer, it is quite the opposite with the balls or tug toys.
Onneksi on vielä kesää jäljellä, päästään metsään, tokokentille ja uimaan. /
Luckily, we are in the middle of summer, having lots of nice walks in the forest, some obedience fun on the fields and some swimming ahead!


Yksi pieni varjo meillä on tässä synttäritunnelmassa. Jingalta leikattiin talvella pahanlaatuinen kasvain kuonosta, silmien välistä. Eläinlääkäri kehotti tarkkailemaan tilannetta, kova valkoinen paakku oli patologin mukaan: pahanlaatuinen pehmytkudossarkooma, joka voi uusia paikallisesti. Nyt ikävä kyllä tuntuu uusi pieni herne samassa paikassa. Pari viikkoa pitää odotella silmäspesialisti-eläinlääkärimme lomalta paluuta. Kasvain on pienen pieni, joten ei siis huolta sen poiston suhteen mutta jos se alkaa uusia näin intensiivisesti, niin sehän ei kiva ole meidän härvelikoiralle. Nauttikaamme siis terveistä päivistä niin kauan kuin voidaan.

There is a tiny shadow over our birthday lady. Last winter she had a soft tissue sarcoma on her nose between the eyes. It was operated and the the vet asked us to keep eye on her nose. Now, we can feel a tiny little pea under her skin. We have to wait two weeks before our eye specialist vet returns from her summer holidays. The problem is not the operation to remove the sarcoma but the fear of the intensive regrowth. Let's be happy with all the healthy days that we and our pets have!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti