keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Alkukesän askareita / Summerish

If you look carefully, you can see that Jinga has already one toy on her mouth while she is crabbing the next one. There were several toys on the lake and Jinga was so busy collecting them, two at the time all the time while the other two did not bother to catch any.

Prikka and Jinga are synchoronised.

Hard job to own and gather all these! Hard, indeed!

Ollaan suht usein käyty mökillä, uitu siellä kuin myös muuallakin. Ihan kuin joku koiristani olisi hamsteri, ainakin kaikki lelut löytyvät hoteistaan. Tein yksi päivä testin ja heitin seitsemän lelua veteen ennen kuin annoin koirille luvan. Jinga haki kaksi lelua kerrallaan ja muut kaksi vain katsoi vierestä. Kiila-raukka ui tänä kesänä niin epävarmasti, etten tiedä haluanko sille enää järjestää omia uinteja. Vanhuus ei tule tosiaan yksin, Kiila polskii koiraa niin epämukavan oloisesti.


 Mökillä on uimisen lisäksi muodostunut erilaisia jonoja ja piirejä kun perheen pienintä suunnilleen kaksi-jalkaista on pitänyt vahtia.

Besides swimming the trio has been busy looking after our toddler.


Or after the toys he might provide to the doggies.

We have enjoyed the forests and the greenness besides long walks, also by tracking and done article search as well.  What a treat!


Helteillä on nautittu niin vihreistä maisemista, pariin otteeseen olen tehnyt Prikalle jäljen ja kertaalleen esineruudun kaikille. Jälkimmäinen meni erinomaisesti Prikan kanssa, edellinen hieman holtittomasti, keppejä jäi metsään yksi tai kolme kuudesta.


Lichen and posing, a must for us.
Jäkäläkalliot suorastaan huutavat poseeraajia puoleensa.

We had a nice ten km hike close by the summer house, passing some swamps and beautiful forest patches.

Käveltiin myös hieman uusilla poluilla Hämeenlinnassa, Ilvesreitin Katinkoskiosuus on aika hieno.Well, the nature trail was enchanting, just last two kilometers we had to find our way to the summer house. This was the most challenging part of the journey, and actually just a wrong choice for the route, a bit adventurous.

Kuvassa koirien telttoja, piti testata ennen Strömforssiin lähtöä, minkä ottaisimme mukaan. Ostamani pop-up-häkki olikin kahden hengen teltta. Tyydyin siis häkkiin. Keskimmäinen on taas sateisella ilmalla tarvittu "koirateltta".

My dog tents - had to decide which one to take with us to Strömfors, the BC breed show. Since the weather forecast was sunny and hot, I just took the cage for Prikka.

Tokotreeneihin olen välillä ottanut koko lauman, välillä vain mustat. Kesäkuun alussa keskityin enimmäkseen Prikkaan, kun oli niitä kokeita ilmassa. Niinpä pari viimeistä viikkoa onkin ollut kiva ottaa koko lauma mukaan. Harvinaista, että meillä on ollut niin paljon mahdollisuuksia treenata seurassa, että välillä oli kiva treenata vain oman poppoon kanssa kimppatreenien sijaan.

We have been doing some obedience, too. Lately, just with the trio (because of the shows I concentrated on Prikka for a while) but otherwise often with friends. 

Lomien jälkeen kutsuu taas treenit.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti