sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Reeniä, roadtrippiä ja VOI-luokkaa


Aurinkoinen viikko on pitänyt sisällään treeniä ja lenkkeilyä mukavassa suhteessa. Torstaina lähdin hyvissä ajoissa kotiin, niin kerettiin pitää mukavat aurinkotreenit omalla kentällä. Olen opetellut ruudun pysäytyskäskyn ajoittamista, ajoistus suht ok. mutt Jingan mielestä seis on synonyymi maahan käskylle. Tästä "keskustelimme" kaksissa treeneissä, ja tais ehkä ymmärtää että ruudussa seistään, jos ei maahan käsketä.
Torstaitreenien jälkeen ajoimme Helsinkiin ja yövyimme Vuosaaressa. Aamusta olimme upealla aurinkoisella kävelyllä Kallvikin niemen ympäri. Lähilahti oli vielä jäässä mutta niemen kärjessä oli meri  jo ihan auki. Kyll oli kaunista! Meri vaan sävähyttää sen rannoilla kasvanutta! Ehdin myös turisteilemaan isäntäni ja veljeni seurassa, luxuslounasta ja käppäilyä Kaivopuiston tuntumassa. Illaksi kiire Riihimälle treffeille ja yöksi vielä Hämeenlinnaan mökille. Launtain auringossa pitkä kävely suht sulassa metsässä joutsenia ja perhosia nähden. Järvi oli rannoista sula, laiturin päässä viisi senttiä jäätä.
Sunnuntaina aikaisin herätys - Hämeenlinnan Tuuloksessa collieiden rotumestaruuksien voittajaluokka alkoi  kymmeneltä, tuomarina Ossi Harjula. Ja aikas lähelle ykköstulosta päästiin 251,5 pistettä.
Kisat olivat parkkihallissa, pientä hälyä ja hurinaa, matot olivat alustana vain luoksetulon suoralla ja hyppynoudossa.
Tässä meidän numerosuora, jossa bravuurit jotain muuta kuin bravuureita ja luoksari, meidän murhekryyni, parhaalla arvosanalla!
Paikkamakuu 9 (ei mennyt ekalla maihin)
Seuraaminen taluttimetta 9 (hieno kontakti, mutta jätti pari sivulla istumista liikkeen lopussa väliin (Tosi lyhyt kaavio).
Liikeestä istuminen 8,5 (Jinga 10 ja ohjaaja sapiskaa, kun kääntyi koiraa katsomaan)
Luoksetulo 9,5
Ruutu 9  (juoksi laiskasti ja epävarmasti ruudun sivulle, siitä ohjasin uudella käskyllä ruutuun)
Hyppynouto 9 (pientä hammastelua palautuksessa)
Metalli 9 (sama kuin yllä)
Tunnari 0 (käveli pari kertaa edestakaisin ja sit alkoi poimia ja poimia)
Kauko 9 (moitteeton mielestäni).
Kokonaisvaikutus 8 (en keksi muuta kuin että Jinga väisti minua metallinoudon alussa, ihan kuin olisi saanut turpiinsa metallista tms).
Oiskohan tuo 8 suurin pettymys! Sellainen numerosarja, että jossittelua aiheuttaa. Marraskuun kisoissa emme kyllä olleet valmiita voittajaan, nyt mielestäni olimme, tunnari on aiheuttanut ja aiheuttaa eniten huolta.

Luoksetuloon olen saanut lähiaikoina hienoja pysäytyksiä, ajoittain. Vielä aamulla arvoin, että pysäytänkö käsimerkillä vai suullisesti sen ensimmäisen stopin. Ed. päivänä valui kunnolla suullisella, koeaamuna pysähtyi napakasti käsimerkkiin. Näillä eväillä valitsin kokeisiin käsimerkin seisomiseen (maahanmeno ei ole ikinä ollut ongelma). No se onnisti joten sillä jatketaan!
Hiominen jatkukoon ja tunnarin kanssa paininta eri toten!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti