torstai 30. huhtikuuta 2015

Vinot ja tukkoisat buut

Tällein filmaattisesti ja lokoisasti meillä aikaa vietetään!

Jos jää ilta-ahkeruudet väliin, niin kahdeksan tunnin aikana kerkiää aika hyvin 
tuunata oman ja kaiffarin patjat. Käsityön kanssa kiivetään sohvalle ja tuunaus voi alkaa, 
komiat on reiät molemmissa patjoissa.Viikonloppuna vuoden ekat grillaukset ja hyvin viihtyivät kaverit pihalla

Voi meitä, kun koirien hieroja on mammalomalla, niin ovat jääneet vähän hungingolle. Viimeksi on koirat on hierottu viime kesäloman lopulla. Marraskuussa oli Kiilalla ongelmia takatassunsa kanssa, niin Luunhalaaja kävi hoitamassa jalan kuntoon. Ongelmitta selvittiin melkein pääsiäiseen asti, silloin alkoi Jingalla jonkinlaiset ongelmat, aina ei varannut etutassulleen, kun nousi ylös. Pääsiäisenä ei mitään oireita mutta sen jälkeen ongelma palasi ja ei vain Jingalle, vaan kummallekin vanhemmalle. Viime viikolla kaveri huomautti Prikan askelpituudesta. Ihanan pienellä varoitusajalla saimme Luunhalaajan hätiin. Ja voi, useampi tunti siinä hurahti, kun Tarja teki töitä Jingan tukkoisen takapään ja Kiilan niskan kanssa. Taitaa Jingalla olla ongelmia anaalien kanssa. Ei nyt vaan osata päätellä, että kumpi on syy ja kumpi seuraus, anaalit vai piukat nivuset ja reidet. Kiila taas on vanhentunut silmissä ja Tarja oli huolissaan voisiko sillä olla kilpirauhasongelmia, tai sitten tukkoinen niska ja kaula estävät kilpirauhasen toiminnan.  Kovin oli myös turvonneen oloinen, niin kuin joskus kauan sitten, kuona-aineita kertynyt. Prikalla oli s- ja l-nivelen väli lukossa, ja selkä alkamassa kiertyä banaaniksi.
Huh, kyllä nuo kaiffarit pitää vaan tarkistuttaa säännöllisin ajoin, ettei mitään pahempaa pääse kehittymään. Miten hurjan helppoa tämä koiranhoito on nykyään. Hyvät hierojat meillä on ollut koko Jyväskylässä olon ajan. Mutta, jos hieroja ei ole saanut Kiilan rankaa kuntoon, niin osteopaatille on pitänyt lähteä Turkuun, Helsinkiin tai vain Tampereelle. Semmoisessa tuhraantuu kokonaisen päivän lisäksi aikamoinen rahasumma. Nyt on luxusta, kun suht pienellä varoajalla saadaan koiran käsittelija kotiin. Tosi hyvissä käsissä ovat koirat! Ihan superia!
Ja nyt ei ole yhtään buu-kuvaa, kun ei tarvinnut metsän halki kävellä hoidettavaksi. Saapi nähdä kutsuuko buu-kävely meitä pian, jos ei anaalit ala tyhjentyä tai flegmaattisuus vähentyä. Näin se vaan vappuaatto tuhraantuu autoillessa ja blogaillessa, enää 100 km Ouluun.


Vappuaattoa edeltävänä iltana alkoi lunta tulla taivaalta, ylempi kuva sateen alkaessa,
alempi iltalenkin aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti