tiistai 25. elokuuta 2015

Hui-hai hellettä ja varikolla varjossa

Kolmikko heksisesti valmiina lähtöön

Prikka ei ihan käyttäytynyt luotettavasti ennen kanavaa, niin piti laittaa liivit

Katsoimme maalaismaisemaa

Prikka löysi vesihauskan


Kovin oli vesihauska hauskaa

Vesihauskan jälkeen tuli väsy

Niin myös uimari-Jingalle


Kuin myös uimari-Kiilalle

Myös aaltojen pyydystäminen oli uusi vesihauska Prikalle

Tähystäjät

Hieno hyönteistornado

Suomen Suvi Vaajakosken kanavalla


Ollaan kyllä ahkerasti varikolla justeerattu ja fiksattu ja viimeistelty, vaikka työmaata riittää niin kyllä jotain edistystäkin on nähtävissä. Illat ovat menneet joutuisasti vattuja poimiessa, uimaretkillä ja pihatokoissa. Vaikka kuin on hellettä, niin pihalla on tosi mukava varjo työpäivän jälkeen ja pientä tuulen virettäkin on - ei ahista lain. Joskus uimaan kävellessä ilma seisoo ja miettii kuin ulkona voi olla, mutta pihalla on se vire. Jos hyvä vire siirtyis meihinkin. Pihan lisäksi ollan keritty kaveritokoilee kentilläkin ja superbonuksena päästiin hieman yllättäen Oilin treeneihin perjantaina. Otin vain Prikan mukaan ja ihmeen monta liikettä kerkesimme käydä läpi. 
Oltiin kyllä edistytty seuraamista lukuun ottamatta aika lailla neljässä kuukaudessa. Mitenkähän sitä saisi itseensä puhtia, vakautta ja mustavalkoisuutta? Kuin voi kävely olla niin vaikeaa? Ruutuun on tullut hyvä vauhti, ei enää namialustaa, vaan satunnainen lelupalkka sinne. Kierrot oli kauniita mutta pitkältä matkalta tuli kaarretta näkyviin aika lailla. Yritetään tiivistää. Alokkaan ja avoimen kaukot on aika kauniit. Hyviä vinkkejä saimme s-i ja s-m siirtymiin. Ei voi koira keskittyä liikkeeseen, jos ohjaaja hosuu namien kanssa suuntaan jos toiseen. Jäävätkin oli aika napakat. Luoksari ok, ei ihan niin vauhdilla tullut kuin yleensä. Olipa mukavaa, hyvä mieli mennen tullen!
Viikonloppuna nautittiin kesästä, ehdittiin pihatöiden lisäksi käydä parin tunnin melontaretkellä lauantaina. Sunnuntaina pääsi koiratkin mukaan, ajettiin vene Laukaalle, josta soudeltiin noin 20 km Laukaalle. Oli kiva kokea plägä veden äärelläkin tänä kesänä ja koirat sai uida. Kuvat yllä.


No joko saisi dummya veteen?

Kun muut noutaa, niin yksi jää rannalle jolkuttelee

Kaksi kertaa kyylä


Kahden dummyn noutaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti