perjantai 11. syyskuuta 2015

Onnellinen koira


Ihanien tyttöin kanssa rannalla syyskuun kesästä nauttien. Uimassa

Grillin siivousta

Autonkorjaajat ja rakas varengas

Asuukohan meillä onnellisia koiria? Koirat saavat monet aamut aloittaa painien ja juosten keskenään pihalla tai metsässä. Lenkillä pääsevät usein uimaan matkan varrella. Useana päivänä viikossa on aivotöitä tarjolla. Aina ei koirat tiedä mitä niiltä tahdotaan, kovasti kuitenkin yrittävät tarjota parastaan.  Onkohan perheessä kuitekin pientä koiranaisen syndroomaa? Kovasti olen miettinyt, että kohta  nuorinkin koirista on jo vuoden, aikamoinen rajapylväs -  ensimmäinen synttäripäivä - kokonainen vuosi kasvamista ja kehittymistä. Mielestäni ei niillä muilla synttäreillä mitään erikoista merkitystä ole, 10 v. sitten taas asia erikseen, iso vaikuttava etappi, kovasti elämänkokemusta plakkarissa. Tiesin kyllä, että meillä on kovasti suvun synttäreitä tiedossa mutta olin vain orientoitunut pienen koiralapsen astumiseen aikuisuuteen ja sen jonkinlaista juhlistamista (siis joskus viikon luluttua). Sorry perhe, tuli kiire leipasta ja käydä kaupassa!

Sain elokuussa muutaman "still-kuvan" Prikan tokoilusta. Tällä viikolla tökkäsin väkisin kamerani treenikaverilleni, että saatais myös perheen nuorimmasta vauhtikuvia. Tässä niitä ja FB:ssä lisää.
Kentältä saattaa löytyä dameja, kun treenailee noutajien kanssa. Kun ei ruudussa  ollut palkkaa, löysi Prikka sen ruudun vierestä

Nyt löytyi ruudustakin palkka

"Kohta pääsen ruutuun!"

Tällaisiakin aarteita voi löytyä ruudust!

"Nytkö lähdetään kiertämään?"

Prikka pitkänä matkalla merkin kiertoon

Vähän meni liian tiukaksi tolpan kierto

Prikka lyhyenä kierron paluumatkalla.
Paras palkka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti