tiistai 26. huhtikuuta 2016

Me treenaillaan ja toiset ne kisaa ja lujaa kisaakin!

Super-S:t: Saran Särmä ja Sakke ja jäätävä rata viime lauantailta 23.4 yllä olevassa linkissä. Sakke ja Särmä olivat tempaisseet jäätävän nollan Kirkkonummella ja tulivat videon radalla toiseksi yhdessä Niinun ja Thorin kanssa. Niinu oli halunnut uusinnan, jonka Sakke ja Särmä voittivat ja samalla paransivat aikaansa sekunnilla videoituun rataansa, voittivat uusinnan. Voin vain kuvitella mikä fiilis on hallissa ollut, kun kaksi urheilijakoirakkoa on painanut miljoonaa! Vähän normista poikkeavaa jännitystä, jäätävän hieno rata ja hengitystä oli pidelty! 
Eiks niin, että kiilassa on yhdeksän särmää. Aikamoinen Särmä tuo Särmä-Kiilanpoika! Olen niin kiitollinen, että Sakke on saanut kasvaa upean kisakaverin kanssa mielettömän taitavaksi ohjaajaksi!


Vinka

Jas


Takarivissä: Vinka, Jas ja Elmo
Eturivissä: Jinga, Prikka ja Kiila

Meidän tehokkaat mutta varsin jäätävät treenit jatkuvat (on niin kylmä, että aina on syväjäätynyt olo treenien jälkeen). Olemme jatkaneet Maaritin korjaussarjaa. Prikka ei ole jämähtänyt meidän viime viikon avoimen koemaisen virheisiinsä. Hienoja settejä on kovasti takana. Paitsi, että onhan Prikkakin silmäkoira. Täysin erilainen silmäkoira kuin Kiila, niin eihän sitä meinaa itse tajuta, onneksi kaverit aukovat silmiäni. Prikka meinaa jäädä leluun kiinni, tai jos olemme treenailleet jotain targettia, niin vaarana on niihin kiinnijääminen. Esim. nyt ollaan pari kertaa tehty ruutua, ja kun hiukan myöhemmin ollaan tehty merkkiä, niin kovasti vaan ruutu kutsuu, vaikka sinne onkin välimatkaa. Jingan kanssa tiedämme tosi tarkkaan mitä tehdä, aikas hienoa. 

Viikonloppuna kerkesimme vaikka mitä, olimme mukavalla bc-poppoolla kävelyllä (kuvat yllä), treenailimme  tokoa Annen ja Jasin kanssa Hämeenlinnan upealla koirakentällä ja vähän avustettiin/seurattiin Vinkan ketteryystreenejä. Sunnuntaiaamuna pääsi Prikka vielä muutaman sadan metrin jäljelle. Ensimmäisen kepin kohdalla piti vähän muistuttaa keppien olemassa olosta ja tärkeydestä mutta loput neljä keppiä Prikka löysi aivan itsenäisesti. Nyt on korkattu jälkikausi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti