maanantai 16. kesäkuuta 2014

Isot pienet jollyt

Mökillä Kiilan vieressä taitavat lapsensa Rio ja Fun, taustalla Rion isoveli Domi

Niin, onhan jollyillakin tokotuloksia (ei vain pikkumustalla), sitä on vaan niin tohinoissaan omista jutuistaan, että meinaa unohtaa Kiilan ihanat lapsoset. Fun ja Carina kisasivat hienon luokkavoiton14.6 Ny Carleby Hundklubb r.f:n kisoissa 180,5 p. Hienot oli pisteet saanut Fun, kun pisteitä tuli tuon verran, vaikka paikkamakuussa tuli uros tekemään tuttavuutta ja uusinta ei enää ihan täydellisesti sujunut. Onneksi olkoon ahkerat!

Carinan kuva luokkavoittaja Funista, BH J.A. Fabulous Fib, ja "siskostaan" Bentestä

TK1 J.A. Fonzie Forrester, Rion ja Johannan avoimen valloitus ei ollut ihan niin suoraviivaista  kuin alokasluokkansa. Tokossa ja aksassa niin on pienestä kiinni, mikä milloinkin sujuu, mitä milloinkin pienen koiran päässä liikkuu. Viime syksyinen tulokseton koe on nyt nollattu ja toukokuussa iloinen koirakko oli saanut jo kakkostuloksen Kajaanissa ja paria päivää myöhemmin melkein ykkösen, 157 pistettä, Kajaanissa. Siinä on kyllä niin ihana koirakko! Toivottavasti työnsä jatkossa palkitaan ja pääsevät pian kunnolla taas päälajinsa eli aksan pariin, toipuminen ranteen takaosan rustopatjan lievästä repemästä alkaa olla takana, ihanaa!
Rio mökillä 30.5.

Kiilan pentusista tuli tosi kivan kokoisia ja toimivia koiria, niin ylpeitä olemme viisikostamme, meidän fabulous five on niin fabulous!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti