sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Jollyt koolla


Perjantaina tuli mieletön loppukiri pihalla ja just kun pääsi vauhtiin, niin piti lähtee ja kaikk. jäi kesken, kun oli kiirus Hämeenlinnaan. Ehdin saada kesäkurpitsat maahan ja työkaveri toi upean isot tomaatin taimenet (niissä oli jo nuppuja), jotka laitoin laatikoihin, ett kyll kelpaa hyötykasvimaalla käyskennellä.
Toukokuu ja kahden viikon puutarhalomani päättyi iloiseen mökkeilyyn Kiilan pentusten kera, ja jihuu, kaikki viisi pääsivät paikalle Kajaanin Rio ja Pietarsaaren Fun mukaanlukien. Mökille meidän vanavirrassa tulivat nuo yllämainitut pitkämatkalaiset. Illalla pääsimme jaloittelemaan kolmen merlen jollyn kera, joilla jokaisella oli oma mv. bortsuseuralainen. Superhyvin tulivat toimeen ja saimme huoletta niitä pitää irti.
Lauantaina puolilta päivin saimme kolme koiraa lisää, kun Särmän porukat Vantaalta saapuivat,  ja pienen pienellä veljesten kyräilyllä selvitimme metsäisen tutustumiskävelyn. Pian kymmenenneksi joukkoon liittyi Kide Vantaalta ja vielä säilyi sopu hienosti sisarusten ja perheiden muiden koirien kesken. Viimoinenkin katraasta,; Blix, saapui ja päiväkahvien jälkeen painuimme esineruutua tallaileen. Toiset löysivät esineet ihan itse ja toiset pienemmällä tai isommalla avustuksella. Mukavasti siinä pari tuntia vierähti.
Sit vaan päivällispöytään, jonka annit olivat aikamoisen ihanat, kiitos kaikki asianosaiset!
Ehdittiin vielä tokostellakin ja katsella missä vaiheessa itse kunkin tokottelut on. Hauskoja, eteviä lapsia. Illalla piha tyhjeni edellisen illan kuuteen koiraan ja kylläpä tuntui rauhalliselta ja pieneltä se koiramäärä!
Kiitos, kun tulitte, aika vaan rientää, ettei ehdi kuin murto-osan haluamastaan, mutt viimeistään ensi vuonna uusiksi! Lauantaina kaikki viisi jollya jatkoivat tapaamista lähtien paimentamaan Woollandiaan.

Launtaiaamun fiilistelyä, Carina ja Kiilan merlet pitkämatkalaispennut, Rio ja Fun

Käytiin tsekkaa maastot yhdeksän koiran kera, kuvassa Särmä, Fun, Domi, Iisi, Jinga laidoilla Kiila ja Ralli.

Fun on hauska, kuin myös Särmä

Iisi rakasti uimista suuresti ja sai Dominkin houkuteltua veteen, kaikkea se rakkaus teettää.

 Fun leikkii meriheppaa Iisin rinnalla

Jinga hyppää tyttöjen seuraan Rion ja Särmän seurasta

Rio lähdössä

Fun lähti jo

Blix ja esineen esittely

Blix etsii

Kiilakin on löytänyt pallon

Kiila valmiina lähtöön

Särmä odottaa ja odottaa vuoroaan.

Ralli

Ai niin, sain maailman upeimman taulun lahjaksi, taidan säästää sen seuraavaan postaukseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti