sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Tulosta pukkas, huisia!







Ja mitään kehitystä ei ole tokorintamalla tapahtunut viime kokeen jälkeen pariin viikkoon. Ei olla saatu luoksetulon pysähdyksiä eikä rumia noutoja hanskaan, eikä niitä tietenkään kahdessa viikossa saakaan. Kuvittelin, että koira olisi toiminut kuin unelma viikon tokopaussin jälkeen, kun viikko sitten sen kuorin naftaleenistä. Mutt päinvastoin me ei osattu vaikeata tunnaria (paljon kapuloita heinikossa piilossa), ohjattua (meni keskimmäiselle), ohjaaja ei muistanut zetan viimeistä asentoa yms. Teki siis mieli olla
lähtemättä kisaan, vaikka muuten ihan ok. viikko tulikin siihen alle, paljon onnistuneitakin treenejä.

Nöyrin mielin tänään aamulla Keski-Suomen kennelkerhon kisapaikalle toiselle puolelle Jyväskylää. Luxusta kuitenkin, sai nukkua yhdeksään ja kerkesi ennen puolta päivää kisapaikalle ja sääkin oli paras mahdollinen. Tuomarina sympaattinen Lappeenrannan Tommi Varis. Ei sadellut kymppejäkään tänään, keskinkertaisilla suorituksilla koe läpi. Suoritusjärjestus ihan hauska: paikallaolojen jälkeen tunnari, kauko, ruutu ja luoksari, tokassa setissä: ohjattu, seuruu, metallinouto ja zeta.
Paikka istuminen 10 (ainokaisemme)
Paikkamakuu  8 (kesti ensimmäisen kovaäänisen maahan käskyn vierestämme muttei enää toista, ja meni siis maahan ennen aikojaan, uusi virhemahdollsisuus meidän paikkismakujen maahanmenoihin, jotka nyt ovat olleet kovin hankalia tähänkin asti)
Seuraaminen 8 (siirtymät eivät kovin puhtaita ja pientä levottomuutta juoksuosuudessa, ja viimeisen perusasennon vinous vei vielä puoli pistettä).
Zeta 9 (hienot jäävät, seuruun kontakti vain hieman poissaoleva)
Luoksetulo 7,5 ( valui aika lailla ekaan stoppiin ja lähti liikkeelle ennen aikojaan siitä, muuten priimaa)
Ruutu 8,5 (ei ihan heti pongannut ruudun paikkaa ja banaanina sinne, olisi voinut tulla tiiviimmin sivulle)
Ohjattu 9 (hieman rumasti syöksyi kapulalle)
Metallinouto 9 (kuin yllä ja se putosikin haettaessa)
Tunnari 6 (rauhallinen vauhti Jingaksi mennen tullen, kaunista nenätyöskentelyä, mutta epävarmana tiputti sen kaksi kertaa sivulle tullessa/ollessa)
Kaukot 9 (ois voinut olla 10 mutt, kun ohjaaja tykkää liiotella niiden käsimerkkien kanssa, asennonvaihdot ja tekniikka sai kehuja).

Ylpeänä ja samalla kovin nöyränä pokkasimme kisakirjamme ykköstuloksella ja 269 pisteellä merkattuna! Huisia!
Jinksuliini tekee just niin kuin on opettu. Nyt pitää panostaa kovasti meidän alussa mainittuihin onkelmiin ja lisäksi änkätä itseämme ryhmätreeneihin, että saadaan tuo paikkamakuun probleemi poistumaan takavasemmalle, että olisi alertti ja luottavainen koira, teki muut mitä teki!

Kotimatkalla Jinksu pääsi uimaan pariin otteeseen. Pihalla poimin raparperit meidän erikoisvoittajapiiraaseen ja samalla spottasin jotain punaista: ensimmäiset punaposkiset ahomansikat!



2 kommenttia:

  1. Teillä on huikea tulostahti! Onnea taas ykkösestä! Yhtä uupuu :)

    VastaaPoista