sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tilastoviidakossa


Sunnuntaiaamun merkki- ja ruututreenit (yläpihalla)

Ups, tässähän meinaa tulla viikon tokoloma, työkiireitä, hellettä ja rikottu koira. Torstaina 29 asteen helle vaihtoi tokoilun uimaretkeen. Juteltiinkin, että en ole paljoa lomaa tokosta pitänyt. No, en lomaa mutta mielestäni noin 4-5 päivää viikossa olen treeninyt tokoa, joten kyll siihen on vapaapäiviä hyvin mahtunut. No, piti ihan tarkistaa miten olen hiillostanut pientä koiraa. Treenikirja kertoo, että tammikuun alusta toukokuun loppuun olen treeninyt 80 kertaa, puolet itseksein ja puolet kaverin/kavereden kanssa. Lukuun kuulu viisi maksettua koulutusta koulutusta, kaksi möllikisaa ja kolme virallista kisaa, tai neljä (kyll sen BH:kin voi tokoilun puolelle pistää), tokoa sisältäviä päiviä ollut 60 prosenttia. Harmaa koira on päässyt vähällä, joskus jotain mielen virkistykseksi, mutten ole motivoitunut lihapullatreeneihin, jos ei kulje niin ei kulje.





Olen osannut opettaa koirani niin, että uivat vain kepin perässä. Jinga saattaa mennä kaverin perässä veteen tai jopa "käskystä", Kiila ei. Torstaina heittelin keppiä, että uisivat ja nauttisivat veden vilvoituksesta. Toki sitä mietti, ettei ole fiksua, kivinen ranta ja veteen silmittömästi syöksyvä koira. Näytimmekin selviävän ihan yes. Illalla oli Jinksu sitten kävellyt selkä kierossa hassusti heiluvan/pyörivän vasemman takajalan kanssa. Oikean takajalan anturassa oli haava mutta jotenkin näytti, että lonkka oli sijoiltaan. Kyll pelästytti, onneksi pikkuhiljaa on jalka palanut paikoilleen, tai mikälie venähys hellittänyt.

Pihalla ei näytä tippaakaan siltä, että joku olisi ollut kaksi viikkoa "puutarhalomalla", sniff! Yläpihan ehdin siivota aika lailla mieleisekseni ja muutamia istutuksia laitella mutta en vain kerennyt alapihan viidakkoon, siellä on nokkosta ja kaikkea muuta puolimetristä, mikä ei sinne kuulu. Naapurien päänsärky viidakosta kuuluu meille asti. Mutta niittykukat, pörriäiset ja perhoset kiittävät. Ainahan viidakko tuonne alas on muodostunut, oli lomaa tai ei, oli treenikiirettä tai ei. Puutarhaloma on kyll tosi yes, mutt ilman mitään työ-työ-velvollisuuksia, nyt söivät puolet lomastain.

Sireeni ja punainen ruusu kukkii nyt!

Tämä tässä on mansikkamaa!

On leinikkiä ja akileijaa 

en muista tätä takaista ed. kesistä ja nyt sitä oli paljon

akileijakuva 2

lupiini, sitäkin on rajattu, ei ole ihan valloillaan, vaikka siltä näyttää

Poimitaanko kesäkurpitsaa kuukauden päästä?

Mehikukat kellarin liuskalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti