maanantai 3. marraskuuta 2014

Duo + X = Trio?

Miss X filosofisena

Miss X mamman seurassa

Miss X kera siskon

Miss X kera veljen 

Niin se vaan viikonloppuna koitti aika lähteä pentua hakemaan. Kovin sitä oli odotettu, vaikka toisaalta ei niin kiire vielä olisi pentua tähän hetkeen saada. Toisaalta aina ei ole kultapakkauksia jaossa. 
Uusi tulokkaamme on Prikka, Foxbarton Kings Fancy, just niin ihastuttava kuin ennalta osasi toivoa. Foxbartoneita olen ihaillut pitkään (vanhemmat koirat ovat kisanneet working-puolella) ja tapasin livenä 2011 Cruftsissa. Silloin esitin toiveeni, että joskus…
Eikä toivettani tyrmätty, vaikka on tässä soudeltu ja huopailtu.

Perjantaista lauantaihin ihailin kuutta aikuista sukulais-Foxbartonia. Ilo ottaa pentu, kun sukulaiset ovat hyväpäisiä ja hyvätapaisia kauniita otuksia. Vaikka aikuisia oli kuusi, niin hyvin tiesivät paikkansa ja uskoivat emäntäänsä säntillisesti. Terveystaustatkaan eivät paremmat voisi olla. Pennuista yksi uros oli jo ehtinyt lähteä, jäljellä olevat kolme olivat kaikki kovin reippaita ja rohkeita. Kasvattajalle jäi pörröinen soopelityttö ja minun mukaan lähti pentueen röyhkein ja toimelian, työsarkaa siis riittää.

Seitsemän tunnin matka lentokentälle, koneessa ja mökille Hämeenlinnaan meni hienosti. Kaikki uusi otettiin reippaasti ja rohkeasti vastaan. Voisin kuvitella, että Prikka oli  Heathrow'n toistetuin erisnimi lauantaina, kun niin virkailjat kuin kanssamatkustajatkin kävivät sitä ihailemassa! Iltakymmeneltä pieni mustavalkoinen laskeutui pihalle kahden vieraan koiran jalkoihin, pimeys ei haitannut ja murisevaan emäntäpariin ei kannattanut kiinnittää huomiota (ja päinvastoin murisevat emännät tekee kaikkensa ettei pentua tarvitsisi huomata). Kovin lupaavan oloinen tulokas!

Saana nähdä kauan menee että duosta tulee trio!





4 kommenttia:

  1. Onnittelut! Onnittelut! :-) Onpa hän sulkku neitonen! Mukava kuulla, että matka meni hyvin ja pääsitte molemmat kotiin ehjin nahoin. Pikku-Brava täällä jo odottelee uutta leikkikaveria... :-)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut pentusesta! Kuulostaa ja näyttää olevan mainio pikkuinen :) Ja trio on hyvinkin passeli kokoonpano :) t. toinen trion omistaja

    VastaaPoista
  3. Onnea uudesta perheenjäsenestä! Kaunis ja tomera pentu! Terveisin kolmas trion omistaja :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos onnitteluista! Terkkui kovasti vakiintuneimmille trioille!

    VastaaPoista