keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Kaksi kuukautta brittielämää hurahtanut vauhdilla
On tässä arkeakin ollut meidän kisavisiittien välillä, en vaan ole kerennyt päivitellä. Kun runsaaseen kuukauteen on paljon tekemistä mahtunut, niin tässä vain kännykän antia, tyhjennetään kameraa joku toinen kerta. Ylemmät kuvat ovat matkalta Wimpolesta tai matkalta sinne, kohde on niin mukavan matkan päässä ja kiva, kun voi käväistä kahvillakin puolen välin krouvissa.Aamu-ulkoilun satoa pihamaalla yllä

Viime sunnuntain aurinkoa ja kovin uhkaava taivas pihamme yllä - ohi meni synkkyys
Pihan saksanpähkinä tuottaa satoa hyvin


Tänä vuonna on ollut erinomainen karhunvattusato, niitä on poimittu peltojen pensasaidoista 
- kovin ovat hyviä niin naposteltuna kuin piiraissakin.

Matkalla Toftiin, aika usein tulee käveltyä tämän laitumen poikki, joko vain matkalla kauppaan tai sitten pidemmälle kävelylle. Polku haarautuu tässä, voi valita meneekö heppalaitumen tai lehmälaitumen halki. Nyt ovat sattumoisin molempien laitumien eläimet lähellä porttia.Täkäläisissä metsiköissä ruokitaan fasaaneja ja paljon, ruokinta-astioita tiheästi siellä täällä kuin yös muutama maissi- tai auringonkukkapelto on varta vasten lintuja varten. kuvassa vähän harvinaisempi fasaani. Muut näkemäni on niitä tutumman näköisiä.
Tällä kertaa jatkettiin Toftista itään, käväistiin kahvilla Bournissa, reissulle tuli pituutta yli 18 kilometriä. Saa siinä vähän kahvihammasta kolottaa, että tulee Bourniin lähettyä. Takaisin tultiin Kingstonin hulppean farmin ohi ja muutaman kerran oikaistaessa polulta polulle oli hieman syyllinen olo, että tuleeko sanomista. Välillä näkee, että polku menisi tuolla pellon tai kahden takana mutta jos välissä on kyltti " I ate horses, no dogs" (joku oli hieman muokanut private sanaa ja yhtä no'ta), niin sitä vain kiltisti kiertää. Mutta jos ei näe ikäviä kylttejä sitä saattaa hieman "eksyä" polulta. Kingstonin takaata ei uskallettu tulla suorinta kautta vaan jouduttiin kiertämään Wimpolen harjanteen kautta. Kaksi alempaa kuvaa ko. harjanteelta mutta aurinkoisemmalta päivältä. Täälläkin on trigonemetrisiä mittauspisteitä lähistöllä niin kuin Jyväskylässäkin.

Grantchester ja matkalla sinne


Kolme mustavalkoista odottaa kytkeytymisensä jälkeistä palkkaa kävelynsä jälkeen Eversdenissä. Takana upouusi ladosta  taloksi projekti. Kovasti tuntuvat muotia olevan.

Ja takasin pihalle, kaunista on ruska ja meidän treenit päättyvät aina näihin kuvioihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti