maanantai 3. lokakuuta 2016

Collietyttöjen kanssa Cornwallin rannoilla




Mehän lähdimme ajoissa viikonlopun viettoon Cambridgestä, liikenteeseen jo 11:n jälkeen. Ei auttanut, jonotimme heti moottoriteille päästyämme noin tunnin, loppumatkassa taasen Bristolin ruuhkat nielivät pari tuntia. Vasta kuuden maissa maltoimme pysähtyä tunnin rantakävelylle Bristolin eteläpuolelle Weston-super-Mare'en. Hyvät oli ulkoilut kuin myös illallinen paikallisessa hotellissa. Kymmenen jälkeen pääsimme viikonlopun kohteeseemme, Camelfordin vuokramökkiin.













Mäpä oon käynyt Cornwallissa, leuhkii Prikka
Tintagelin vanha posti

Kovasti oli koko viikon luvattu sadetta lauantaiksi. Niinhän tuo välillä sateli mutta mahtui sinne pilvien väliin aurinkokin kurkistelemaan, tuulista oli meren äärellä. Ajoimme aamusta Tintageliin, Cornwall coastal path -maisemiin ja vaelluspoluille. Seurailimme rantapolkuja ylös ja alas ja löysimme hienon hiekkarannan luolineen. 












Iltapäivän retkikohteeksi valitsimme hieman lännemmästä Padstow'n pohjoispuolen niemenkärjen Stepper point'n majakan, kovin tuulista oli. 





Sunnuntaina saimme nauttia auringosta ja kesästä, vaikka lämpötilaennuste oli 15, niin kovin lämmintä oli, kun ei tuullut lainkaan. Suuntasimme Cornwallin etelärannalle pittoreskiin Polperron kalastajakaupunkiin. Välimeren lomalta ja maisemilta tuntui päivällinen retkemme.

Samanlaisten "katettujen" teiden läpi kuljimme nyt Cornwallissa kuin viisi vuotta aiemmin Walesissa, myös coastal path maisemat oli samanlaisia - jylhän karuja.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti