sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Vieläkin nautitaan ruskasta
Ruskan lisäksi olemme ihailleet usein kaunista iltataivasta. Nautittu on myös kävelyistä, vaikka välillä kovinkin savisina palaamme pihalle.


Talviturkkiaan kasvattavat kavioeläimet. Teimme jälkeä yhtenä päivänä lampaiden ja ponin laitumien väliselllä pellolla. Kun palasin Prikan kanssa takaisin, niin aasit olivat pohjoislaidalla odottelevan Jingan vieressä, aikas animaalista.


Pihan kauniita värejä, ruusutkin kukkivat vielä.

Naapuriston pihan ruskaa.

Naapurimme Allisonin lampaat kadun toisella puolella keskipäivän auringossa.Sunnuntaina ajoimme pikkaisen matkan etelämmäksi Croydeniin parin tunnin kävelylle. Tosi hienoa on tässä lähelläkin, ei tarvitse kauas lähteä. Alkumatka kulki lammaslaitumien vieressä, puolessa välissä kävelimme tumman taivaan alla olevan valkoisen talon (Palacen) ohi. Pihassa oli sikoja, alpakkaa ja vuohia. Vaikka tummat pilvet uhkaavana väijyivät kaiken aikaa matkan varrella, säästyimme kuuroilta. Loppumatkasta tulimme Croydenin kylään ja polut kulkivat useamman rinteisen hevoslaitumen vieriä. 

Viikolla ollaan nautittu eri koirakavereiden (uusien ja vanhojen) seurasta useammankin kerran. Kuvia ei tullut otettua. Mutta mikä kivointa meillä oli myös treeniseuraa, niin piti kiirettä, etten kuvia tajunnut ottaa mutta, jos ens viikolla sitten. Alla kaverit kovasti odottaa, että jotain alkaisi tapahtumaan, selvästi on lupausta ilmassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti